Life

Cum arată și cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu: „Este o pasiune de-a mea mai veche și acum o cultiv”

Băiatul lui Romică Țociu are 25 de ani și vrea să facă treabă bună într-un domeniu cu totul diferit de cel ales de sora lui, Daria.
23.12.2022 | 07:56
Cum arata si cu ce se ocupa Catalin fiul lui Romica Tociu Este o pasiune dea mea mai veche si acum o cultiv
Romică Țociu, actor de comedie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Romică Țociu are doi copii mari, amândoi cu o profesie bine conturată în minte, artistul încurajându-i să își urmeze visele indiferent care ar fi acelea.

Romică Țociu are un băiat de 25 de ani și o fată de 19

Dacă despre fata lui Romică, Daria, în vârstă de 19 ani, se mai știe câte ceva, cum ar fi, de pildă, că e pasionată de actorie, mai puțin expus în spațiul public a fost băiatul comediantului, Cătălin.

ADVERTISEMENT

Feciorul de 25 de ani al vedetei de la „Poftiți pe la noi”, show transmis de Antena 1, a apărut împreună cu tatăl său în emisiunea lui Capatos, unde a dezvăluit care este marele său țel.

În timp ce Daria înclină spre actorie, Cătălin e pasionat de gastronomie! Deși e o dorință mai veche de-ale băiatului, abia acum simte că poate să își deschidă o afacere care implică mâncare multă și bună!

ADVERTISEMENT

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv”, a declarat Cătălin Țociu la Xtra Night Show.

Cătălin Țociu, pasionat de arta culinară

Băiatul lui Țociu a vorbit și despre restaurantele cu stele Michelin la noi, unele extrem de puține, menționând că el ar opta oricând să lucreze într-un astfel de local, însă numai după ce devine bucătar cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT

„După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a adăugat copilul cel mare al lui Țociu.

„Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. Are puțin o logică legat de faptul că cei care își dau silința (…) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătări și le trebuie diplomă”, mai e de părere Cătălin.

ADVERTISEMENT