Life

Romică Țociu, glume despre Angela Rusu și Cornel Palade, în direct, la tv: „Am venit cu ciobănescul și cu Laica”

Romică Țociu, Cornel Palade și Angela Rusu au fost invitați în emisiunea La Măruță, difuzată pe Pro TV. Ce au spus cei trei despre prietenia lor.
10.11.2022 | 16:46
Romica Tociu glume despre Angela Rusu si Cornel Palade in direct la tv Am venit cu ciobanescul si cu Laica
Romică Țociu, Cornel Palade și Angela Rusu, glume în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Romică Țociu, Cornel Palade și Angela Rusu au vorbit despre prietenia lor și au făcut mai multe glume. Artista a povestit cum se poartă cei doi comedianți atunci când sunt plecați în turneu.

Romică Țociu, glume despre Cornel Palade și Angela Rusu, în direct, la Pro TV

Întors din jungla dominicană, acolo unde a participat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Cornel Palade se pregătește în turneu la Londra alături de Romică Țociu și Angela Rusu. Cei trei au fost, în trecut, în America, iar acum vor pleca pentru mai multe zile în Londra.

ADVERTISEMENT

Ei au vorbit despre aceste proiecte în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar înainte de a intra în platou, invitați au fost câțiva angajați ai Jandarmeriei, însoțiți și de un cățel, prilej folosit de Romică Țociu pentru a face glume. Astfel, el a spus că tot cu animalele de companie a venit.

„Am venit cu ciobănescul meu și cu Laica. Fii atent, că ține la glumă Angela”, a spus Romică Țociu, în timp ce o îmbrățișa pe Angela Rusu.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a supărat, din contră, ea a declarat că de când au fost în primul turneu s-au înțeles extraordinar de bine și au fost de nedespărțit la toate petrecerile care au urmat, chiar dacă la început se știau doar din vedere.

Angela Rusu a dat din casă. Ce fac Romică Țociu și Cornel Palade când merg în turneu

Întrebată care sunt cele mai enervante obiceiuri pe care Romică Țociu și Cornel Palade le au atunci când pleacă în turnee, Angela Rusu a mărturisit că, deși amândoi sunt o companie plăcută, Cornel Palade ascultă muzică și cântă aproape tot timpul, iar Romică Țociu vorbește foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Romică vorbește foarte mult, iar Cornel cântă foarte mult. Deci, el e mereu cu tableta, cu muzică, ascultă muzică.

Cât am râs într-o lună de zile când am fost în acel turneu, n-am râs toată viața mea adunat”, a spus Angela Rusu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Artista care a fost la un pas să-și piardă viața a adăugat că asta nu se întâmplă doar în autocar, ci și pe scenă, când, după spectacole, fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! rămâne să cânte pentru public chiar și două ore.

„Singura problemă era în turneu, în America, când la spectacole, începea Cornel să cânte la final și mai termina după două ore”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT