Life

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu. Irina este o tânără extrem de frumoasă

Crin Antonescu, fostul președinte al Partidului Național Liberal, are o fiică superbă de care este tare mândru. Irina are 20 de ani.
01.09.2021 | 11:49
Cum arata si cu ce se ocupa fiica lui Crin Antonescu Irina este o tanara extrem de frumoasa
Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu. Irina este o tânără extrem de frumoasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul politician s-a retras de pe scena politică în urmă cu circa 5 ani, însă continuă să fie în atenția publică prin prisma meseriei, dar și a familiei. Fiica sa este o tânără superbă.

Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

ADVERTISEMENT

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă.

Ce face fiica lui Crin Antonescu. În ce țară studiază Irina

Tânăra este studentă la University of King din Anglia, fiind extrem de pasionată de modă, călătorii, distracție și alte lucruri perfecte vârstei sale.

ADVERTISEMENT

Mare amatoare de vacanțe de lux, fiica fostului politician nu ratează ocazia să se pozeze în cele mai spectaculoase locuri și ținute.

Recent, Irina Antonescu a rupt gura târgului după ce a petrecut câteva zile în sudul Franței, unde s-a bucurat din plin de soare și de vremea superbă din ultimele zile de vară.

ADVERTISEMENT

Acolo a realizat câteva imagini spectaculoase în costum de baie, fotografii demne de o carieră în lumea modellingului.

Irina Antonescu, imagini în costum de baie
Irina, fiica lui Crin Antonescu, în costum de baie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irina Antonescu, pasionată de vacanțe. Unde a fost recent fiica lui Crin Antonescu

„M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului ministru al Tineretului și Sportului a vizitat Nisa, unde a avut ocazia să se plimbe pe celebra faleză Promenade des Anglais.

Mai mult decât atât, fata fostului liberal primește foarte multe aprecieri în mediul virtual, unde postează imagini fabuloase din locurile în care se distrează.

Irina Antonescu are o comunitate destul de mare și este urmărită de peste 4.500 de persoane, și asta numai pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: