Life

Cum arată și cu se ocupă bărbatul pe care l-a iubit Ozana Barabancea în tinerețe. Au împreună doi copii

Cum arată tatăl copiilor Ozanei Barabancea? Artista și Sorin Terinte s-au iubit mult, însă mariajul lor s-a încheiat în urmă cu aproape 20 de ani.
15.02.2023 | 09:48
Cum arata si cu se ocupa barbatul pe care la iubit Ozana Barabancea in tinerete Au impreuna doi copii
Ozana Barabancea, Sorin Terinte și fiul lor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși e discretă atunci când vine vorba de viața personală, Ozana Barabancea este mama a doi copii, Gloria și Andrew. Vedeta și tatăl celor doi, Sorin Terinte, au fost împreună în tinerețe și au trăit o poveste frumoasă de dragoste, care din nefericire pentru vedeta Antena 1, care a suferit mult, s-a încheiat în anul 2004.

Cine este fostul soț al Ozanei Barbancea? Au împreună doi copii

Ozana Barabancea și Sorin Terinte s-au iubit nebunește în tinerețe, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii, Gloria și Andrew. Bărbatul este la rândul lui artist, cântând la pian, iar după divorț, jurata de la Te cunosc de undeva a suferit cumplit.

ADVERTISEMENT

Conform RTV, bărbatul i-ar fi fost infidel Ozanei Barabancea, ceea ce a făcut ca în ciuda încercărilor de a repara lucrurile, separarea din 2004 să fie definită. Cu toate acestea, odată cu trecerea anilor, vedeta Antena 1 și fostul soț au găsit o cale pentru a se înțelege și au păstrat o relație armonioasă de prietenie.

Mărturie acestui fapt stă una dintre ultimele fotografii publicate de cântăreață în mediul online. Ozana Barabancea a distribuit o imagine din tinerețe în care apare alături de Sorin Terinte, iar postarea a fost apreciată de câteva mii de persoane.

ADVERTISEMENT
ozana barabancea sorin terinte
Ozana Barabancea și Sorin Terinte, în tinerețe.
Foto: Instagram

„El e autorul…eu sunt mama lor”, a scris Ozana Barabancea în descriere, făcând referire la copiii lor, pe care de altfel i-a etichetat, și demonstrând astfel că nu-i poartă pică fostului soț, din contră.

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre divorțul de Sorin Terinte

În urmă cu ceva timp, Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a spus adevărul despre divorțul de Sorin Merinte. Perioada aceea a fost una foarte grea pentru artistă, mai ales că era și însărcinată cu fiul său.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta a explicat că se înțelege bine și cu actuala parteneră de viață a lui Sorin Terinte și că nu este de părere că femeia este responsabilă de separarea dintre ei doi. Mai mult, chiar își petrec timpul împreună.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Ne-am iertat și cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

A venit și cu prietena lui la noi, am mâncat cu toții la masă. Nu o consider o străină, femeia nu are nicio vină că am divorțat. E o fată civilizată, când ne strângem toți râdem de ne tăvălim pe jos”, a declarat Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze