Life

Ozana Barabancea, imagine specială cu fiul său, Andrew: ”Să-mi faci bătrânețile frumoase”

Ozana Barabancea, imagine unică cu băiatul său și al fostului soț, Sorin Terinte. Ce așteptări are soprana de la Andrew.
13.12.2022 | 14:50
Ozana Barabancea imagine speciala cu fiul sau Andrew Sami faci batranetile frumoase
Ozana Barabancea, imagine unică cu băiatul său și al lui Sorin Terinte. Ce așteptări are soprana de la Andrew. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii Te cunosc de undeva! a distribuit o imagine specială cu fiul său, Andrew. Vedeta de la Antena 1 a transmis un mesaj emoționant în ziua în care tânărul și-a aniversat ziua de naștere. A împlinit 22 de ani.

Ozana Barabancea, imagine unică cu băiatul său și al lui Sorin Terinte. Ce așteptări are soprana de la Andrew

Ozana Barabancea nu postează foarte des fotografii cu cei doi copii, Gloria și Andrew, însă recent le-a arătat fanilor pe fiul său. Mândră de evoluția tânărului, soprana a dezvăluit ce așteptări are de la el.

ADVERTISEMENT

În data de 12 decembrie vedeta și-a aniversat fiul, un moment de bucurie și emoție intensă pentru cântăreața care a lăsat un mesaj special pe rețelele de socializare. De pe Internet nu lipsesc pozele cu tânărul de 22 de ani.

„La multi ani, fiul meu iubit! Dumnezeu să te binecuvânteze! Te iubim, te prețuim! Să-mi faci bătrânețile frumoase!”, a scris artista pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andrew a venit pe lume în orașul Kettering din Marea Britanie, Ozana Barabancea povestind acest aspect în urmă cu 2 ani, tot într-o zi aniversară. Soprana a realizat că timpul a trecut prea repede de când a devenit mamă.

Ozana Barabancea și fiul său, Andrew
Ozana Barabancea și fiul său, Andrew. Sursa foto: Instagram.com

Ozana Barabancea, mândră de cei doi copii

Ozana Barabancea este mândră de cei doi copii și este fericită că este sănătoasă alături de ei. Jurata de la Te cunosc de undeva! se bucură că există în viața ei două persoane care au ales-o să le fie mamă cu bune și cu rele.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta de la Antena 1 este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce are, dorindu-și ca cei doi copii să aibă vieți în care să demonstreze că sunt harnici, înțelepți și pricepuți pe drumul pe care și-l aleg.

„Poate nu am fost cea mai bună mamă mereu dar, după cum se vede că ai crescut ca un chiparos, am luat Premiul Cel Mare în educația ta.

ADVERTISEMENT

Sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu. Domnul să te ocrotească și să te ferească de rele, să iți păstrezi imtegritatea morală”, scria în urmă cu ceva vreme Ozana Barabancea pe social media.

ADVERTISEMENT