Life

Cum arată soția lui Dan Voiculescu. Liana este o prezență discretă în spațiul public. Imagine rară

Cum arată soția lui Dan Voiculescu. Liana este foarte discretă și nu i-a plăcut niciodată atenția din partea presei. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani.
04.03.2023 | 17:54
Cum arata sotia lui Dan Voiculescu Liana este o prezenta discreta in spatiul public Imagine rara
Cum arată soția lui Dan Voiculescu. Foto: colaj Fanatik / Captură Altceva cu Adrian Artene și Hepta
ADVERTISEMENT

Cum arată soția lui Dan Voiculescu. Numele acesteia este Liana și este o prezență foarte discretă în spațiul public. Iată o imagine rară cu aceasta!

Cum arată soția lui Dan Voiculescu. Liana este o prezență rară

Liana Voiculescu este numele celei care este alături de Dan Voiculescu de zeci de ani. Aceasta nu și-a dorit niciodată atenția din partea presei.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, soția lui Dan Voiculescu a fost mereu o prezență discretă și aparițiile sale publice erau rare. Aceasta a trecut printr-o adevărată atunci când soțul ei a fost încarcerat, după cum spune chiar ea.

Liana Voiculescu spune că are o relație specială cu Maica Domnului și că are un adevărat altar acasă. De altfel, Liana Voiculescu a povestit despre un ritual pe care îl făcea atunci când trecea printre cele mai grele momente din viața ei și spunea că se ruga cu disperare pentru ca divinitatea să îi vină în ajutor.

ADVERTISEMENT

„Sufletul este cel care pleacă. În felul meu eu vorbesc și astăzi cu Maica Domnului. Eu am acasă un altar.

Aveam perioade când mă așezam pe jos în dormitor în poziția lui Iisus și îl rugam pe Dumnezeu să facă ceva să se termine”, mărturisește aceasta în podcastul lui Adrian Artene.

ADVERTISEMENT
Liana Voiculescu
Liana Voiculescu. Foto Captură Youtube / Altceva cu Adrian Artene

Cum a trecut soția lui Dan Voiculescu peste arest

Soția lui Dan Voiculescu a mai vorbit și în trecut despre trauma pe care a suferit-o atunci când soțul ei a fost închis, după ce a fost condamnat la 10 ani cu executare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

La acel, moment fiica pe care cei doi au adoptat-o era doar o adolescentă, iar Liana Voiculescu a trebuit să o crească singură cât timp acesta a ispășit o parte din pedeapsă. Dan Voiculescu a ieșit din închisoare după numai trei ani de detenție.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a acestuia a spus că de la momentul în care acesta a fost încarcerat și până când a ieșit a trăit numai „pe jumătate”.

„Consumul sufletesc ar fi imens. În clipa în care te gândești, de azi pe mâine, că a mai trecut o zi, Doamne, câte or mai fi, este cumplit.

Vrei să continui, trebuie să continui, când ai un copil adolescent la o vârstă dificilă, care trebuie să  înțeleagă că tata nu te-a părăsit, se va întoarce la noi. Ziua de 8 august 2014 a fost cumplită pentru mine, de-atunci trăiesc pe jumătate”, declara Liana Voiculescu în platoul emisiunii lui Adrian Ursu, „Secvențial”.

ADVERTISEMENT