Life

Cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Ce meserie are femeia cu care omul de radio formează o familie – Foto

17.08.2020 | 21:29
Cum arata sotia lui Daniel Buzdugan Ce meserie are femeia cu care omul de radio formeaza o familie  Foto
Daniel Buzdugan este realizator de emisiuni la Radio ZU. Foto: Radio ZU
ADVERTISEMENT

Pe Daniel Buzdugan îl știe toată lumea, însă pe nevasta acestuia o știu mai puțini. Actorul și omul de radio are cu ce se mândri. Femeia alături de care formează o minunată familie este frumoasă, devreme acasă și are o meserie care îi vine mănușă.

Soția lui Daniel Buzdugan, de profesie stomatolog

Pe soția lui Buzdu o cheamă Monica și de mai bine de 17 ani este cea care îl sfătuiește zi de zi, îi ascultă problemele și îi linge rănile atunci când actorul are nevoie de umărul cuiva.

ADVERTISEMENT

Împreună cu ea are o fată minunată, iar familia lor este admirată de toată lumea.

Nu de alta, dar nevasta lui Buzdugan a reușit să rămână în zona anonimatului, spre deosebire de alte neveste ale unor bărbați celebri care au prins gustul reflectoarelor.

Chiar dacă este căsătorită de 17 ani cu Daniel, Monica e împreună cu omul de radio de 27! Este de profesie medic stomatolog și iubește foarte tare ceea ce face.

ADVERTISEMENT

A cerut-o de nevastă la Grădina Botanică din Iași

Buzdugan a vorbit la un moment dat despre femeia alături de care vrea să ajungă până la adânci bătrâneți într-un interviu mai vechi.

„Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

ADVERTISEMENT

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul‘, a povestit Buzdu, potrivit viva.ro.

Actorul a cerut-o în căsătorie pe Monica în luna septembrie a anului 2003 într-un loc special: Grădina Botanică din Iași. De atunci relația lor este mai solidă ca niciodată.

ADVERTISEMENT
monica buzdugan
Ea este Monica, nevasta lui Buzdugan. Sursa foto: viva.ro
Tags: