Life

Cum arată soția lui Paco de la Chefi la Cuțite. Dezvăluiri despre povestea lor de dragoste: “Știam că e pentru mine”

Cum arată soția lui Paco de la Chefi la Cuțite, concurentul din echipa lui Sorin Bontea. Iată cum s-au cunoscut cei doi!
11.11.2022 | 19:24
Cum arata sotia lui Paco de la Chefi la Cutite Dezvaluiri despre povestea lor de dragoste Stiam ca e pentru mine
Cum arată soția lui Paco de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paco de la Chefi la Cuțite este unul dintre cei mai apreciați concurenți din echipa lui Sorin Bontea, dar cum arată soția lui? Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au o poveste frumoasă de dragoste, despre care au vorbit la audițiile show-ului culinar.

Cum arată soția lui Paco de la Chefi la Cuțite

Francisco Quintanar Angulo, pe numele său real, a venit la show-ul culinar de la Antena 1 alături de soția lui, Dana, însă aceasta a fost eliminată în etapa bootcamp-ului. Paco a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Concurentul lui Sorin Bontea a avut nevoie de ajutorul partenerei de viață pentru a comunica cu jurații și cu ceilalți concurenți, dat fiind faptul că nu știe să vorbească foarte bine limba română.

Cei doi soți sunt căsătoriți de 20 de ani, iar la audiții au vorbit despre povestea lor de dragoste. Aceștia s-au cunoscut la restaurant, unde Dana a venit pentru a spăla vasele.

ADVERTISEMENT

Chef Paco și Dana au lucrat în Palma de Mallorca mai mulți ani. Cei doi au fost și în Irak, unde au lucrat într-o bază militară și au gătit pentru 1.500 de persoane. Acolo au petrecut cinci luni.

Chiar și în Irak, acolo unde era război, relația lor a rezistat și au continuat să-și facă meseria cu profesionalism. Tot în Irak s-a consolidat povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

“Ne-am cunoscut la restaurant, eu găteam acolo și ea venise să lucreze la spălat vase. Ea e economistă. Când a venit m-am dus la ea, știam că e pentru mine.

Tot timpul insistam la ea să termine și să stăm la povești.”, a povestit Paco, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT
Paco și soția lui la Chefi la Cuțite
Paco și soția lui, Dana, la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Din apariția lor la emisiune, telespectatorii au putut observa cât de apropiați sunt cei doi. Dana îi este mereu alături soțului ei și îl susține în tot ceea ce face.

După cei 10 ani petrecuți în Spania, unde au lucrat la un hotel, Paco și Dana au decis să-și deschidă propriul lor restaurant.

ADVERTISEMENT