Life

Cum arată soția lui Victor Pițurcă. Imagine rară cu Maria Pițurcă

Cum arată soția lui Victor Pițurcă, Maria Pițurcă. Ea îi este alături antrenorului de mai bine de trei decenii. Imagine rară cu aceasta.
17.01.2023 | 11:38
Cum arata sotia lui Victor Piturca Imagine rara cu Maria Piturca
Victor Pițurcă are doi copii cu Maria Pițurcă. Sursa foto: Sport.ro
ADVERTISEMENT

Imagine rară cu Maria Pițurcă, soția fostului fotbalist Victor Pițurcă. Ea îi este alături acestuia de mai bine de 30 de ani și a trecut peste infidelitatea cu Vica Blochina.

Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă. Imaginea rară, postată de fiul său

Maria Pițurcă preferă să stea de obicei în umbra soțului, dar de curând a atras atenția tuturor, după ce a apărut într-o fotografie, postată pe Instagram, alături de copiii săi, Alexandru și Claudia Pițurcă.

ADVERTISEMENT

În imagine (publicată de Alex Pițurcă-n.r) Maria Pițurcă, căreia i se mai spune ”Doamna Mia”, pare foarte fericită și cu motiv bine întemeiat. Asta deoarece își sărbătorea ziua de naștere.

Sotia lui Victor Piturca
Soția, fiica și fiul lui Victor Pițurcă. Sursa foto: Instagram

 

Maria Pițurcă și-a serbat ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit

Soția antrenorului a împlinit 62 de ani, iar comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară. Cu toții i-au urat ”La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

Maria Pițurcă este o femeie împlinită la cei 62 de ani. Copiii săi sunt la casele lor, iar în pofida aventurii pe care a avut-o Victor Pițurcă, a reușit să treacă peste acest episod.

Mai mult, pare că nici nu o mai deranjează faptul că antrenorul mai are un copil, dintr-o relație anterioară. Ea are acum grijă și de Edan, fiul lui Victor Pițurcă cu Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Edan este pe mâinile mamei sale vitrege după ce a preferat să se mute cu tatăl său. În vârstă de 14 ani, adolescentul a hotărât de unul singur să facă acest pas, spre surprinderea Vicăi Blochina.

”Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis ‘Tati e foarte disciplinat’.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat fosta balerină într-un interviu pentru Acces Direct.

Prezentă în momentul de față la Survivor România 2023, Vica Blochina a mărturisit în lacrimi că Edan refuză să-i mai vorbească de când a aflat despre plecarea sa în competiția din Republica Dominicană.

”Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a spus Vica Blochina la începutul competiției Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT