Life

Cum arată viitoarea soacră a Iuliei Vântur! Salman Khan are o mamă de milioane

Viitoarea soacră a Iuliei Vântur este la fel de iubită ca fiul ei. Află cu ce se ocupă exact femeia și mai ales cum arată mama celebrului actor de la Bollywood, Salman Khan.
09.07.2022 | 21:07
Cum arata viitoarea soacra a Iuliei Vantur Salman Khan are o mama de milioane
Iulia Vântur are o soacră de milioane. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama lui Salman Khan, Salma, în vârstă de 76 de ani, și-a creat pentru prima dată cont pe o rețea de socializare, de Instagram. Într-un timp record, soacra Iuliei Vântur a adunat o mulțime de urmăritori fără să fi făcut ceva. Cea care i-a dat viață celebrului actor indian este la fel de iubită ca și fiul ei. Iată cum arată viitoarea soacră a Iuliei Vântur!

Cum arată viitoarea soacră a Iuliei Vântur și cu ce se ocupă

Iulia Vântur trăiește cu patimă una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Vedeta se împarte de ani buni, pe două continente pentru iubitul ei, cerebrul actor indian, Salman Khan. Unii i-au dat ca și despărțiți, însă ei își văd mai departe de viață. Mulți s-au întrebat cum arată mama actorului din India, viitoarea soacră a Iuliei Vântur, și mai ales cu ce se ocupă aceasta.

ADVERTISEMENT
Mama Salman Khan
Iată cum arată mama lui Salman Khan, viitoarea soacră a Iuliei Vântur. Sursa foto: wowbiz.ro

Mama celebrului actor Indian, Salman Khan, Salma, este atât de iubită de fanii acestuia, încât nu are nevoie să posteze ceva pe internet pentru a aduna urmăritori. Dacă la început, Instagram-ul era considerată mai degrabă o joacă pentru adolescenți, iată că azi, multă lume a cedat tentației de împărtăși câte ceva din viață și fanilor. Este și cazul mamei actorului.

Mama lui Salman Khan la fel de iubită

La 76 de ani, mama lui Salman Khan, este femeie de afaceri. Aceasta a dovedit  recent, că vrea să rămână în pas cu tehnologia și și-a făcut debutul pe Instagram,  iar fanii fiului ei au primit-o cu brațele deschise. Până la acest moment femeia a strâns peste 6.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Nu este de mirare că Salma, mama regelui de la Bollywood se bucură de o așa de mare popularitate, pentru că Salman Khan este una dintre cele mai iubite personalități din India.

Salman Khan se iubește de ani buni cu Iulia Vântur

În prezent, Salman Khan trăiește o poveste de dragoste cu românca Iulia Vântur. Fosta prezentatoare TV și-a făcut debutul recent, la Bollywood. Aceasta i-a fermecat pe indieni cu talentul ei și frumusețea ei. Pentru ea, de ceva timp, India a devenit a doua casă. Însă, Iulia Vântur mai vine în România pentru a-și vizita părinții, în rest viața ei este alături de actorul Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Totuși, mulți se întreabă dacă ei își vor construi o familie, iar într-un interviu exclusiv pentru Click!, Iulia a declarat că acest lucru se poate întâmpla.

«Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!», a declarat Iulia Vântur pentru sursa citată.