Life

Cum arată viitorul Prințesei Charlotte. Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William va trăi diferit spre deosebire de George

Viitorul Prințesei Charlotte va fi unul complet diferit față de cel al Prințului George, spune un expert regal, care adaugă că aceasta ar putea fi nevoită să se angajeze.
20.02.2023 | 11:48
Cum arata viitorul Printesei Charlotte Fiica lui Kate Middleton si a Printului William va trai diferit spre deosebire de George
Cum ar putea arăta viitorul Prințesei Charlotte. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințesa Charlotte este cel de-al doilea copil al prințului William și al lui Kate, prințesă de Wales, și este a treia în linia de succesiune la tron. Deși are doar șapte ani, peste 15-20 de ani, se crede că Charlotte va trebui să își găsească un loc de muncă, mai degrabă decât să își asume rolul de membru al familiei regale.

Cum ar putea arăta viitorul Prințesei Charlotte

Mai exact, în cazul în care Charlotte nu va deveni o regină activă de rang înalt și va alege să aibă propria carieră, aceasta va fi prima de acest fel din istoria familiei regale. De asemenea, este puțin probabil ca prințul Louis să fie un membru al familiei regale care lucrează dacă sora sa nu va alege același drum.

ADVERTISEMENT

Indiferent dacă va fi sau nu o regală implicată, Charlotte ar putea totuși moșteni un titlu regal în viitor. Să nu uităm și că actuala Prințesă Regală, Prințesa Anne, a primit titlul în 1987, iar, întrucât este un titlu pe viață, acesta poate fi transmis lui Charlotte doar după moartea Prințesei Anne.

Expertul regal Duncan Larcombe, a vorbit într-un interviu acordat pentru Town and Country despre toate aceste aspecte. Deși și-ar dori o familie regală numeroasă, s-ar părea însă că lucrurile ar fi diferite în următoarele decenii.

ADVERTISEMENT

“Titlul de Prințesă Regală este acordat în mod tradițional fiicei celei mai mari a monarhului. Personal, aș prefera să văd o Familie Regală mai numeroasă, care să desfășoare mai multe angajamente oficiale și să se întâlnească cu mai mulți membri ai publicului.

Dacă Charlotte va avea o slujbă și nu va fi un membru activ al “firmei”, trebuie să fie pregătită să intre în breșă, dacă va fi nevoie. Este un titlu care rămâne pe viață, așa că Prințesa Charlotte va trebui să aștepte cel puțin până la moartea actualei Prințese Regale”, a spus expertul regal.

ADVERTISEMENT

Ce spune astrologul Jessica Adams despre cariera Prințesei Charlotte

Menționăm faptul că titlul de Prințesă Regală a fost introdus pentru prima dată pentru a imita titlul regal francez de Madame Royale în anii 1600, iar Prințesa Anne a onorat cu mândrie acest titlu, notează Express.

În prezent, sora regelui Carol al III-lea, prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, este cea mai ”harnică” membră din familia regală în vârstă, după ce a participat la 214 angajamente în 2022, comparativ cu monarhul care a îndeplinit 181 de angajamente regale în aceleași 12 luni.

ADVERTISEMENT

În cazul în care titlul îi va fi transmis lui Charlotte, care împlinește anul acesta 8 ani, atunci aceasta va avea de urmat nenumărate îndatoriri, la fel ca și prințesa Anne. Amintim că și astrologul Jessica Adams a vorbit la un moment dat despre viitorul Prințesei Charlotte, dar și despre drumul pe care aceasta l-ar putea urma.

Potrivit acesteia, Charlotte ar putea avea o carieră în domeniul scrisului, asemănătoare cu cea a reginei Victoria, care a ținut jurnale ale vieții sale. De asemenea, astrologul Jessica mai spunea și că Prințesa Charlotte ar putea “să se aventureze în publicarea de cărți sau în editarea unor reviste ca invitată”.

ADVERTISEMENT