Life

Cum arată vila de lux pe care o construiesc Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Are piscină, iar fanii au comparat-o cu un palat

Cum arată vila de lux în care se vor muta Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Casa are piscină, iar fanii au spus despre aceasta că este un palat.
29.02.2024 | 11:34
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au achiziționat locuința de vis. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vila de lux în care se vor muta Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a fost comparată de fani cu un palat. Locuința are un etaj și piscină. Camerele sunt spațioase și decorate cu mult stil.

Cum arată casa în care locuiesc Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Anul trecut, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au cumpărat casă nouă, care este exact pe gustul lor. Interpreta de muzică populară le-a prezentat internauților imagini cu proiectul locuinței sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o carieră de succes și o familie fericită, însă a muncit mult pentru a avea și casa visurilor ei. Artista și familia ei locuiesc într-o vilă despre care fanii spun că arată ca un palat.

Casa pe care cântăreața și soțul ei au achiziționat-o este una veche, dar care este în curs de renovare. Rezultatul final va fi unul inedit, după cum se poate vedea în randările postate de artistă.

ADVERTISEMENT

Sufrageria casei este una imensă, cu o canapea destul de mare, unde Georgiana Lobonț se poate relaxa alături de cei dragi. Un televizor imens va sta pe peretele din living. În bucătărie va fi o masă mare, care poate găzdui mai multe persoane.

Pentru a fi sigură că totul iese perfect, artista a apelat la serviciile unui designer de interior. Casa este vopsită în tonuri neutre, în tavan sunt plante, iar în  dormitor copaci.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dormitoarele sunt decorate într-un stil sofisticat, întrucât vedeta are gusturi foarte bune. Este o locuință spațioasă, iar artista și familia sa vor locui în ea atunci când proiectul va fi finalizat.

Georgiana Lobonț a visat dintotdeauna la o asemenea locuință

Acum câteva luni, Georgiana Lobonț a postat fotografii cu proiectul în desfășurare. Vedeta a precizat că nu face acest lucru pentru a se lăuda, ci pentru a le arăta oamenilor cât de multă muncă este necesară pentru a construi o locuință.

ADVERTISEMENT

“Să avem casa noastră chiar e un vis pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am… dar, al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple.

A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva. Fac această postare nu din lipsă de modestie și nu pentru a mă lăuda, ci pentru a sublinia un aspect foarte important.

Aceste imagini sunt randări din proiectul de design interior al casei noastre, o casă veche pe care am cumpărat-o și am muncit foarte mult, pentru a o recondiționa.

Desigur că până a ajunge la ‘gata’ mai avem de parcurs niște etape dar azi am finalizat ultimele discuții cu privire la proiectul de interior.

Mai avem de muncit până să ne mutăm în ea și să arate așa dar prin muncă orice se poate realiza!”, a scris cântăreața pe Instagram, în decembrie 2023.

Mulți fani au felicitat-o pe artistă pentru noua locuință, însă alții au criticat-o pentru că a făcut o asemenea extravaganță. Unii au spus despre casă că este un adevărat palat.

ADVERTISEMENT