Life

Lux şi opulenţă pentru Georgiana Lobonț. Cum arată casa în care locuiește artista îndrăgită de milioane de români

Georgiana Lobonț se mută în casă nouă. Artista nu s-a uitat deloc la bani, iar în noua locuință domnesc luxul și opulența
09.12.2023 | 21:39
Lux si opulenta pentru Georgiana Lobont Cum arata casa in care locuieste artista indragita de milioane de romani
Georgiana Lobonț se mută în casă nouă Sursa foto: Freepik, Facebook
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De ani buni de zile, cariera ei merge ca pe roate și abia dacă mai face față tuturor concertelor. Artista câștigă sume ”frumoase” de bani pe care le-a investit în casa visurilor sale.

Georgiana Lobonț și soțul ei își construiesc un palat

Georgiana Lobonț este una dintre artistele care se bucură de un real succes în lumea muzicală. Fanii îi apreciază talentul și o cheamă mereu la evenimente. Artista nu cântă doar în țară, ci și peste hotare, acolo unde comunitățile de români o primesc cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Oricât de obositoare ar fi spectacolele și concertele, Georgiana merge peste tot cu drag. Fiind una dintre cele mai bune voci din industrie, nu este de mirare că artista are tarife pe măsura programului pe care îl oferă.

Până acum, artista îndrăgită de milioane de români a reușit să adune o mică avere în conturi. Pentru că a muncit din greu pentru fiecare leu, aceasta a vrut să investească banii în casa visurilor ei.

ADVERTISEMENT

Împreună cu soțul său, Georgiana Lobonț a ridicat, mai degrabă, un palat, nu o casă. Cei doi s-au ocupat de fiecare detaliu al locuinței și nu este de mirare că aceasta reflectă bunul gust și rafinamentul.

casă Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț mai are un pic de așteptat până se va muta în noua casă. Sursa foto: Instagram

Artista nu se poate muta, momentan, în locuința visurilor ei

De obicei, artista nu se laudă cu bunurile materiale. Însă, de data asta, a făcut o excepție și le-a prezentat tuturor cum va arăta casa ei. Fanii nu au putut să nu remarce faptul că obiectele scumpe sunt la tot pasul, semn că vedeta nu s-a zgârcit deloc.

ADVERTISEMENT

Georgiana a apelat și la sfatul specialistului pentru a se asigura că totul iese la carte. Deși va mai fi nevoie de timp până când se va putea muta cu totul, artista tot se bucură pentru ceea ce a realizat până acum.

Vedeta de muzică populară a optat pentru nuanțe calde în noua ei casă. Mobilierul este unul extrem de luxos, iar în combinație cu candelabrele impozante creează imaginea unei case de lux.

ADVERTISEMENT

Pe lângă nuanțele calde, artista a ales și nuanțe puternice de verde care o reprezintă foarte mult. Fiecare piesă de mobilier a fost aleasă cu mare grijă astfel încât să se integreze de minune în dinamica locuinței.

Momentan, Georgiana Lobonț a prezentat doar randările pe care le-a primit de la designerul de interior. Pozele au fost mai mult decât suficiente pentru ca următorii ei să își facă o părere despre palatul artistei.

ADVERTISEMENT