Life

Georgiana Lobonț, lux și opulență totală. Cum arată casa pe care o construiește artista. Plante în tavan și pomi decorativi în dormitor: “Nu ne mai săturăm de fală. Și alți copii n-au ce mânca!”

Georgiana Lobonț, le-a arătat fanilor primele imagini cu noua sa locuință. Detaliile care i-au înfuriat pe cei din online
15.12.2023 | 19:03
Georgiana Lobont lux si opulenta totala Cum arata casa pe care o construieste artista Plante in tavan si pomi decorativi in dormitor Nu ne mai saturam de fala Si alti copii nau ce manca
Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor primele imagini din noua casă Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. În ultima vreme, aceasta abia dacă a mai făcut față concertelor și spectacolelor, iar asta nu poate însemna decât un singur lucru. Și anume, că sumele ei din conturi se rotunjesc considerabil.

Georgiana Lobonț își vede visul devenit realitate

Georgiana Lobonț ține foarte mult la relația pe care a creat-o cu fanii ei. Tocmai de aceea, zilele trecute, artista a decis să le arate câteva randări de la noua sa locuință.

ADVERTISEMENT

Însă, în loc să se bucure pentru munca ei, mulți internauți au început să o critice. Cei din online au pus-o la zid pe Georgiana din cauza luxului și a opulenței pe care le-a ales pentru noua sa casă.

Vedeta nu s-a uitat deloc la bani atunci când a pus pe foaie dorințele pentru noua casă. Pentru a se asigura că totul va ieși așa cum și-a dorit, artista a apelat la ajutorul unui designer de interior.

ADVERTISEMENT

Pentru că resursele ei sunt nelimitate când vine vorba de cea mai mare dorință a sa, Georgiana a făcut adevărate extravaganțe. Casa ei pare una desprinsă din revistele de arhitectură, iar piesele de mobilier sunt adevărate opere de artă.

casă Geogiana Lobonț
Georgiana Lobonț a lucrat cu o echipă de profesioniști pentru ca rezultatul să fie uimitor. Sursa foto: Instagram

Artista nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales designul noii locuințe

Un lucru este cert. De la noua ei locuință, artista iubită de milioane de români și-a dorit să lipsească banalul și plictisitorul. Și chiar a reușit, având în vedere randările spectaculoase pe care le-a postat în online.

ADVERTISEMENT

Vedeta a optat pentru plante în tavan și pentru pomi în dormitor. Aceste detalii nu sunt pentru oricine, iar Georgiana a știut că vrea noua ei locuință să o reprezinte în totalitate.

Împreună cu echipa de profesioniști, aceasta a optat pentru tonuri neutre și pentru accente naturale de lemn. Însă, nu lipsesc nici detalii luxoase, precum candelabrele masive și piesele de mobilier cu inserții aurii.

ADVERTISEMENT

La vederea imaginilor cu noua locuință a vedetei, cei din online au reacționat imediat. Foarte puține au fost vocile care au felicitat-o pentru munca depusă și pentru bunul gust care este mai mult decât evident.

Majoritatea celor care au văzut randările cu locuința de lux a Georgianei Lobonț au pus-o la zid pentru alegerile făcute. Artista a fost criticată pentru că se laudă cu astfel de realizări în online, în timp ce alții abia trăiesc de pe o zi pe alta.

”Asta nu e casă, e palat! Offf. Și alți copii n-au ce mânca.” sau ”Ce nedreaptă e viața asta… nu ne mai săturăm de fală. Țineți pentru voi!”, sunt doar câteva dintre reacțiile primite de artistă.

ADVERTISEMENT