Life

Cum arată vilele de lux din cartierul lui Dorian Popa. Cât costă o casă aici? Nu oricine își permite

Imagini din cartierul de lux al lui Dorian Popa. La ce preț poate ajunge una din vilele construite de celebrul influencer.
28.04.2023 | 19:29
Cum arata vilele de lux din cartierul lui Dorian Popa Cat costa o casa aici Nu oricine isi permite
Cum arată casele din complexul lui Dorian Popa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată vilele de lux ale lui Dorian Popa. Cine își dorește să locuiască în cartierul construit de celebrul influencer trebuie să aibă conturi încărcate în bancă, căci o casă în Hâtz Residence costă sute de mii de euro.

Cum arată cartierul de lux al lui Dorian Popa

Dorian Popa nu mai este doar influencer sau doar actor, ci și un prosper om de afaceri. Deține mai multe shaormerii, banii vin pe bandă rulantă, iar asta îi permite să-și cumpere mașini de lux, iar de curând s-a avântat și în imobiliare. 

ADVERTISEMENT

După ce a fost implicat activ în construcția propriei case, Dorian Popa a hotărât să construiască un întreg complet rezidențial în Domnești, județul Ilfov. Hâtz Residence urmează să-i aducă mulți bani în cont vedetei, dar și investițiile au fost pe măsură.

Artistul își promovează afacerea imobiliară pe Instagram. Pe pagina oficială a complexului, cei interesați pot vedea imagini atât cu interiorul vilelor de lux ale lui Dorian Popa, incluzând toate camerele locuințelor.

ADVERTISEMENT

Totul este superlativ, iar luxul și opulența se văd cu ochiul liber, dar nu oricine își va permite să locuiască în Hâtz Residence. Pentru că a riscat mulți bani, vedeta cere sute de miii de euro pe o casă.

Dorian Popa
Așa arată casele din complexul lui Dorian Popa.
Foto: colaj Fanatik

Cât va costa o casă în Hâtz Residence

Inițial, atunci când construcțiile nu erau gata, Dorian Popa preconiza că o locuință va costa în jur de 150.000 de euro. „Casele le construiesc din bănuții mei pe care îi strâng și îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă. Pentru că știu că nu este una dintre cele mai bune opțiuni de business și la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final”, spunea artistul pentru Click.

ADVERTISEMENT

Ulterior, însă, s-a răzgândit. „Sistemul de irigație nu este inclus în prețul caselor. Eu le-am explicat celor care au insistat să vină să vadă casele, deși casele încă nu sunt de vânzare, că prețul de 200.000 de euro este nenegociabil.

Deci nu există… Atât timp cât casele sunt 100% mobilate, nu pot negocia. În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut.

ADVERTISEMENT

Cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa într-un interviu, citat de divahair.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: