Life

Cum au ajuns doi australieni la București în loc de Budapesta. Au vrut să meargă în vacanță în Ungaria, dar au aterizat în România

Doi australieni au ajuns la București în loc de Budapesta. Aceștia nu au fost încântați la început, dar au ajuns să se bucure de vacanță.
10.03.2023 | 18:56
Cum au ajuns doi australieni la Bucuresti in loc de Budapesta Au vrut sa mearga in vacanta in Ungaria dar au aterizat in Romania
Doi australieni au ajuns la București în loc de Budapesta. Sursa foto: Pixabay, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi australieni au vrut să meargă în vacanță la Budapesta, dar au ajuns la București, în schimb. La început, turiștii au fost dezamăgiți, dar apoi au profitat de călătorie.

Doi australieni au ajuns la București în loc de Budapesta. Cum au reușit acest lucru

Ben Kennedy a vrut să-i facă o surpriză prietenei sale, Sophie Alice. Astfel, acesta a cumpărat bilete de avion cu gândul de a merge la Budapesta. Din greșeală, acesta a selectat București.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei doi au realizat greșeala făcută abia atunci când au ajuns la aeroport și au împărtășit totul pe Tik Tok. “Când ai crezut că ai rezervat bilet către Budapesta”, este intitulat videoclipul postat de Sophie Alice, în care cei doi se află lângă poarta cu semnul “București 08:00”, potrivit New York Times.

Atunci când au ajuns în România, cei doi nu au mai fost dezamăgiți, ci chiar din contră. Sophia Alice a fost entuziasmată, după cum le-a transmis celor care o urmăresc pe Tik Tok. “A fost grozav”, a  transmis turista.

ADVERTISEMENT

“Prietenul meu cel mai bun locuiește în Australia în mod normal, dar este plecat temporar în Noua Zeelandă și a venit pe neașteptate să-mi facă o surpriză”, a spus Alice. Surpriza a fost reprezentată de biletele de avion, cu gândul de a face o excursie în Europa de Est.

Cum au trăit cei doi experiența din România

După ce au ajuns în România în loc de Ungaria, s-au bucurat de această experiență. Cei doi cu călătorit în mai multe orașe de la noi din țară, printre care și Bran, au încercat diverse preparate românești și chiar au mers la un concert.

ADVERTISEMENT

Unii internauți chiar au glumit pe seama experienței celor doi australieni. Unul dintre aceștia le-a scris “Ai grijă să nu încurci Austria cu Australia”. Altul a asigurat-o pe Alice că nu a ratat prea multe și că “Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta”.

De altfel, alți internauți au spus că există multe locuri frumoase la noi în țară și că e bine că au ajuns tocmai aici. “România este cel mai subestimat loc, dintre toate locurile în care am fost – sunt atât de multe de făcut acolo! Totul s-a întâmplat cu un motiv”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din New York a avut parte de o experiență simulară atunci când a vrut să ajungă la Sydney, Australia. În schimb, a ajuns în micul orășel Sidney, din Montana. Acesta a ales codul de destinație SDY în loc de SYD.

“Am văzut avionul cu aproximativ 9 pasageri și m-am întrebat cum mă va duce avionul ăsta până în Australia?”, a povestit acesta pentru The Post, în februarie, potrivit sursei menționate.

 

ADVERTISEMENT
Tags: