Life

Ce a pățit un turist american care s-a cazat în Sibiu. A plătit 150 de lei pe noapte și a crezut că nu vede bine când a intrat în cameră

Un turist american a avut o adevărată surpriză după ce s-a cazat în Sibiu. Acesta a plătit 150 de lei pentru condițiile în care a stat.
03.03.2023 | 15:17
Ce a patit un turist american care sa cazat in Sibiu A platit 150 de lei pe noapte si a crezut ca nu vede bine cand a intrat in camera
Ce a pățit un turist american care s-a cazat în Sibiu. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un turist american care s-a cazat la Sibiu a avut pare de o adevărată surpriză. Pentru doar 150 de lei pe noapte, bărbatul s-a bucurat de niște condiții neașteptat de bune.

Ce a pățit un turist american care s-a cazat în Sibiu

Tot mai mulți turiști din străinătate ajung la noi în țară și sunt plăcut surprinși de ceea ce găsesc aici. Aceștia apreciază tradițiile și obiceiurile românești, dar mai ales mâncarea din anumite zone ale României, așa cum au declarat mai mulți turiști de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Inclusiv condițiile bune ale de la hoteluri îi încântă pe turiștii străini. Așa s-a întâmplat în cazul unui bărbat venit din America. Turistul a venit la noi în țară pentru a vizita diverse locuri de poveste.

A decis să se cazeze la o pensiune din Sibiu, unde a plătit un preț decent pentru niște condiții foarte bune. Acesta le-a arătat celor care îl urmăresc pe Tik Tok locul în care s-a cazat și le-a dezvăluit ce l-a surprins atât de tare.

ADVERTISEMENT

Inițial, tânărul era sceptic în privința locului de cazare, însă frumusețea acestuia l-a impresionat. În plus, prețul a fost unul accesibil, de doar 150 de lei pe noapte. Turistul a primit o cameră cu baie separată, iar designul interior a fost unul inedit.

Mai mult, turistul din SUA a rămas fără cuvinte după ce a văzut bârnele casei, veche de 250 de ani, care au fost recondiționate. Datorită acestui detaliu, locuința are un aspect vintage, ceea ce a fost pe placul tânărului.

ADVERTISEMENT

“Uitați-vă la culori și detalii!”

Un alt detaliu pe care bărbatul l-a apreciat foarte mult a fost curățenia locului în care a fost cazat. Americanul a stat în condiții mult mai grele, la locații din Franța și Germania, pentru care a plătit 70 de dolari pe noapte.

“Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte.

ADVERTISEMENT

Și când te gândești că am plătit 70 de dolari/noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus acesta pe contul de Tik Tok, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: