Life

Cum au fost păcăliți niște turiști români în Italia. Au luat țeapă chiar de la o româncă: ”Era frumușică, zâmbăreață”

Felul în care au fost trași pe sfoară niște turiști români de o conațională, în Italia. Și-au schimbat rapid părerea despre ea.
07.09.2023 | 17:40
Cum au fost pacaliti niste turisti romani in Italia Au luat teapa chiar de la o romanca Era frumusica zambareata
Felul în care au fost trași pe sfoară niște turiști români de o conațională, în Italia. Și-au schimbat rapid părerea despre ea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum au fost păcăliți niște turiști români în Italia. Au luat țeapă chiar de la o româncă. Aceștia au spus despre tânăra că era frumușică și zâmbăreață, însă aveau să regrete amarnic faptul că au întâlnit-o în vacanță.

Felul în care au fost trași pe sfoară niște turiști români de o conațională, în Italia. Și-au schimbat rapid părerea despre ea

Niște turiști români au dezvăluit pe un grup din social media cum au fost trași pe sfoară de o conațională, în Italia. Oamenii și-au schimbat rapid părerea despre ea, chiar dacă în prima fază au apreciat-o că este harnică și zâmbăreață.

ADVERTISEMENT

Ospătărița româncă lucrează de 4 ani la un restaurant din Roma, unde turiștii s-au oprit pentru a servi masa înainte de a merge la aeroport. Tânăra i-a abordat imediat ce a auzit dialectul în care discută, doar că aveau să fie păcăliți încă din primele secunde.

Din păcate, românca în vârstă de 30 de ani, originară din București, i-a făcut să plătească inclusiv fața de masă curată, aceasta având un cost de 5 euro, și scaunele pe care turiștii le-au ocupat, câte 3 euro fiecare.

ADVERTISEMENT

„Ne-a făcut plăcere să discutăm puțin cu ea. Era frumușică, zâmbăreață, aș spune plăcută, dar nu ne așteptam la ce urma. Înainte să ne aducă mâncarea, ne-a pus pe masă tot felul de aperitive în două farfuriuțe și câte un pahar cu apă.

Soția lui Sorin a întrebat cât costă, iar ea a tras cu ochiul și a spus că sunt din partea casei. Am auzit-o clar, deci nu era niciun dubiu”,a povestit turistul păcălit de româncă, în Roma, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Turiștii români, buni de plată din cauza româncei

„Doar că la final, pe lângă cei 23 de euro băgați din burtă pentru fața de masă și pentru scaune, ceva ce nu am mai auzit niciodată, mai aveam încă 30. Ce s-a întâmplat? Aperitivele au fost într-adevăr din partea casei, dar apa nu.

Și ne-au apărut șase sticle de 0,33 litri a câte 5 euro. I-am spus că nu este corect, i-am spus și că am întrebat-o cât costă și că ea ne-a spus că e din partea casei, însă ne-a răspuns că ea s-a referit doar la aperitive”, a completat păgubitul, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Turistul român a mai punctat faptul că i s-a părut o „hoție la drumul mare”, însă ospătărița a precizat că acestea sunt regulile restaurantului din Roma. Mai mult, bărbatul îi pregătise un bacșiș generos, dar nu i-a mai dat nimic.

ADVERTISEMENT