Life

Doi turiști aflați la Milano, păcăliți de două ori în doar câteva minute. Modul în care li s-au cerut bani

Doi turiști aflați la Milano au fost păcăliți de două ori, în doar câteva minute. Modul în care escrocii le-au cerut bani este de necrezut.
06.06.2023 | 08:16
Doi turisti aflati la Milano pacaliti de doua ori in doar cateva minute Modul in care li sau cerut bani
Doi turiști aflați la Milano, păcăliți de două ori în doar câteva minute. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Doi turiști americani, aflați în vacanță la Milano, au fost păcăliți de două ori în câteva minute. Escrocii le-au cerut bani într-un mod cu totul neașteptat. Cei doi au povestit totul pe pagina lor.

Cum au fost păcăliți de două ori doi turiști aflați la Milano, în doar câteva minute

În doar 10 minute, cei doi au fost păcăliți de două ori și au decis să împărtășească experiența neplăcută și cu cei care îi urmăresc pe Tik Tok. Aceștia au lansat un avertisment cu privire la numărul mare de escroci care se află în Milano.

ADVERTISEMENT

Prima dată, totul s-a întâmplat chiar lângă Domul din Milano, principala atracție a orașului. Un bărbat s-a oferit să le facă celor doi o poză, pentru suma de trei euro, iar aceștia au acceptat.

Bărbatul le-a făcut mai multe poze și le-a spus cum să stea la fotografie. În final, le-a făcut 10 poze, așa că le-a cerut suma de 30 de euro. Turiștii nu au fost de acord și au vrut să primească doar o poză, din moment ce le-a spus prețul de trei euro pentru una. Însă bărbatul nu s-a lăsat până când nu i-a dus la un bancomat, pentru a-și primi banii ceruți.

ADVERTISEMENT

“Dacă veniți la Milano, fiți atenți, există, literalmente, escroci absolut peste tot. Am ieșit cam de 10 minute și am fost înșelați de două ori. Prima dată, eram lângă Domul din Milano, care este un loc foarte frumos unde poți face poze.

Vine la noi un tip și ne spune: ‘Haideți, lăsați-mă să vă fac o poză pentru trei euro’. Noi am zis, bine, sigur, de ce nu? Așa că ne făcea poze și ne tot zicea: nu, mișcă-te încoace, mișcă-te încolo, mai bine așa, mai bine așa.

ADVERTISEMENT

Apoi zice, ‘bine, lasă-mă să ți le trimit’. Așa că ne-a trimis 10 poze și a zis că face 30 de euro. Îi spunem: ‘nu, ai spus una la 3 euro. Nu trebuie să ni le trimiți pe toate, doar una e bine’. Iar el zice: ‘nu, pentru că eu vi le-am trimis acum, așa că trebuie să mă plătiți’. I-am răspuns: ‘nu, nu o să te plătim’.

El zice: ‘haideți, lăsați-mă să vă duc la bancomat’; așa că ne duce la ATM, care e la o distanță de o stradă de toată lumea”, a fost prima întâmplare a celor doi turiști din SUA., într-un videoclip de pe Tik Tok.

Unde a avut loc a doua întâmplare

A doua oară, cei doi au mers la un castel, iar un bărbat le-a oferit o brățară, spunându-le că este gratis. Inițial, turista a refuzat, însă a acceptat ulterior. Și iubitul ei a primit o brățară din partea bărbatului, însă acestuia i-a cerut suma de 10 euro pentru ea, spunând că este o “donație”.

ADVERTISEMENT

“Următoarea… Acum intrăm într-un castel frumos. Un tip vine la noi și îmi pune o brățară pe umăr și zice: ‘Ia-o, e gratis. Ce doamnă drăguță, un cuplu drăguț, ia asta, ia asta gratis’. Eu am refuzat: ‘E în regulă’. El a spus, ‘Nu, e gratis’. Am zis, ‘bine, super’.

Apoi a luat-o, mi-a pus-o la încheietura mâinii, l-a luat pe prietenul meu, i-a pus o brățară și prietenului meu și apoi a zis: ‘ok, 10 euro’. Eu zic: ’10 euro?! Pentru ce?’ El zice: ‘donație, donație’”, a mai povestit ea, notează romaniatv.net.

Utilizatorii au lăsat numeroase comentarii la clipul video postat de turiștii americani. Mulți le-au mulțumit acestora pentru faptul că i-au avertizat asupra escrocilor din zonă.

Tags:
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?