News

Cum au furat patru hoți patru mașini de lux dintr-o reprezentanță auto. Au fugit în câteva secunde

Patru hoți au furat mașini în valoare de peste 300.000 de dolari în doar câteva secunde, după care s-au făcut nevăzuți în noapte.
08.03.2023 | 21:51
Cum au furat patru hoti patru masini de lux dintro reprezentanta auto Au fugit in cateva secunde
Hoți mașini în SUA. Foto: Stirile Pro TV
ADVERTISEMENT

Mai exact, hoții au plecat cu trei automobile BMW și un Maserati în jurul orei 2 noaptea din sediul dealerului auto din SUA, pe data de 25 februarie. Au fost furate un BMW 760i de 109.000 de dolari, un BMW 840i de 68.000 de dolari, un BMW 850i de 79.000 de dolari și un Maserati Ghibli S Grandsport în valoare de 55.000 de dolari.

Patru hoți au furat mașini de lux în SUA

Camerele de supraveghere din Showroom au surprins cum hoții intră pe ușa din față, sparg un gema de protecție și fură patru seturi de chei auto. Cu aceste chei au pornit autoturismele de lux și s-au făcut nevăzuți în noapte. Oamenii legii încearcă acum să afle cine sunt hoții, deși este foarte complicat să-i identifice.

ADVERTISEMENT

Polițiștii se simt neputincioși și cer ajutorul populației pentru a-i identifica pe indivizi, pentru ca aceștia să fie aduși în fața judecătorilor din Carolina de Nord. “Da, sunt mașini de lux, așa că sperăm ca cineva să recunoască autoturismele în zonă sau să aibă informații despre acești indivizi care au comis infracțiunea”, a declarat detectivul Rock Smith, potrivit Stirile PRO TV.

În condițiile în care mai multe showroom-uri din zonă au fost sparte de hoți, polițiștii cred că au de-a face cu un grup infracțional organizat care se ocupă cu astfel de lucruri. În vara anului trecut, un român se plângea că i-a fost furată mașina chiar de pe stradă în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

”Share masiv, vă rog! MAȘINĂ FURATĂ ÎN BULGARIA!!!! VARNA!!!! Bună seara, cer un mare ajutor tuturor prietenilor de pe FB și mai ales celor plecați in vacanță pe litoralul bulgaresc. Am fost cazați în Varna, la adresa: 133 bulevard Knyaz Boris I, Varna, 9000, Bulgaria. de unde s-a furat auto KIA SORRENTO 2019, Nr. de înmatriculare VN99TNT. Mașina a fost furată aseară, noaptea dinspre 04.08.2022 – 05.08.2022.

Ca și detaliu sau ceva în plus față de cele obișnuite, pe portbagaj are o insignă micuța pe care scrie SYSTEME! Dacă cineva a văzut-o, vă rog să ma contactați la nr: 0040740823484 – DRAGOȘ / 0040764678464 – SORIN. Vă mulțumesc!”, se plângea turistul păgubit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, internauții i-au transmis ”victimei” că cel mai probabil mașina i-a fost ridicată pentru că era parcată ilegal. Verificați să nu cumva să fi fost ridicată. Sunt foarte multe cazuri cu mașini cu numere de Ro ridicate”, a scris un român într-un mesaj pe Facebook.

”Se ridică orice mașină care nu e parcată unde trebuie, nu doar cu numere de Ro. 99% e ridicată și asta”, a completat un alt internaut. ”Vezi că ți-au ridicat-o, află unde duc mașinile ridicate și o găsești acolo”, a punctat un alt român.

ADVERTISEMENT

”Sigur ai parcat aiurea și ți-au ridicat-o. Vezi ca au ridicat-o ai parcat nasol, am fost anul ăsta în Varna de 3 ori cu BMW 2020 nu s-au atins nici mâțele, dacă parchezi regulamentar caută parcarea unde le depozitează”, a fost concluzia tragi-comică a unui alt conațional trecut prin aceste întâmplări.

ADVERTISEMENT
Tags: