News

Maşina unui român, furată într-o staţiune populară de pe litoralul bulgăresc. Bărbatul cere ajutor: “Share masiv, vă rog”

Un român aflat în vacanță în Bulgaria se plânge pe internet că mașina i-a fost furată. Unii internauți cred că situația e mai optimistă și mașina a fost pur și simplu ”ridicată” de autorități.
06.08.2022 | 14:21
Masina unui roman furata intro statiune populara de pe litoralul bulgaresc Barbatul cere ajutor Share masiv va rog
Mașină furată în Bulgaria. Anunț pe Facebook. Foto: FB
ADVERTISEMENT

Sorinel Aleonte, un român aflat în vacanță în Bulgaria, cere ajutorul oamenilor care pot să-i identifice în trafic mașina, care crede el că ar fi fost furată noaptea trecută.

Un român se plânge că bulgarii i-au furat mașina

”Share masiv, vă rog! MAȘINĂ FURATĂ ÎN BULGARIA!!!! VARNA!!!! Bună seara, cer un mare ajutor tuturor prietenilor de pe FB și mai ales celor plecați in vacanță pe litoralul bulgaresc. Am fost cazați în Varna, la adresa: 133 bulevard Knyaz Boris I, Varna, 9000, Bulgaria. de unde s-a furat auto KIA SORRENTO 2019, Nr. de înmatriculare VN99TNT. Mașina a fost furată aseară, noaptea dinspre 04.08.2022 – 05.08.2022.

ADVERTISEMENT

Ca și detaliu sau ceva în plus față de cele obișnuite, pe portbagaj are o insignă micuța pe care scrie SYSTEME!

Dacă cineva a văzut-o, vă rog să ma contactați la nr: 0040740823484 – DRAGOȘ / 0040764678464 – SORIN. Vă mulțumesc!, a scris turistul necăjit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși astfel de situații au mai fost întâlnire în Bulgaria, majoritatea internauților care au lăsat comentarii la postare cred că mașina nu a fost furată. Mai degrabă, menționează oamenii, mașina a fost ridicată de autorități din varii motive, cel mai probabil pentru că a fost parcată ”aiurea”.

”Verificați să nu cumva să fi fost ridicată. Sunt foarte multe cazuri cu mașini cu numere de Ro ridicate”, a scris un român, în cunoștință de cauză.

ADVERTISEMENT

”Se ridică orice mașină care nu e parcată unde trebuie, nu doar cu numere de Ro. 99% e ridicată și asta”, a completat un alt turist. ”Vezi că ți-au ridicat-o, află unde duc mașinile ridicate și o găsești acolo”, a completat un alt internaut.

”Sigur ai parcat aiurea și ți-au ridicat-o. Vezi ca au ridicat-o ai parcat nasol, am fost anul ăsta în Varna de 3 ori cu BMW 2020 nu s-au atins nici mâțele, dacă parchezi regulamentar caută parcarea unde le depozitează”, a concluzionat un altul.

ADVERTISEMENT

Un bulgar a fost și mai amabil și i-a sugerat românului ”păgubit” să caute un anumit loc în Varna unde sunt duse mașinile ridicate.

”Ar trebui să cauți pe internet parkingul Asparuhov most. Dacă e ridicată, acolo o găsești cu siguranță”, i-a scris bulgarul.

Alți turiști români aflați în Bulgaria au trăit o altă dramă în această noapte, când autocarul lor a fost implicat într-un accident grav de circulație. Trei români au murit în urma impactului, astfel că premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj oficial, de condoleanțe, familiilor îndurerate. În luna aprilie, doi tineri mureau în Bulgaria, în timp ce își petreceau vacanța pe litoralul bulgăresc.

ADVERTISEMENT
Tags: