Life

Cum au primit fetițele lui Pepe vestea că divorțează de Raluca Pastramă: „Asta s-a întâmplat din prima zi”

07.01.2021 | 16:18
Cum au primit fetitele lui Pepe vestea ca divorteaza de Raluca Pastrama Asta sa intamplat din prima zi
ADVERTISEMENT

Chiar dacă vestea că părinții au decis să se despartă nu este deloc ușor „de digerat” pentru copii, mai ales la vârste fragede, pot trece cu bine peste această experiență, cu condiția să existe o comunicare bazată pe sinceritate. Cel puțin așa au procedat Pepe și Raluca Pastramă cu fetițele lor, iar strategia pare să fi dat roade.

Dacă ești sincer cu ei și comunici și începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii”, a dezvăluit îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi soți au decis să îngroape „securea războiului”, de dragul micuțelor, astfel că despărțirea se va produce la notar, pe cale amiabilă. Mai mult, potrivit unor surse citate de spynews.ro, Rosa și Maria vor avea domiciliul la Pepe, iar custodia lor va fi comună.

Cum au reacționat fetițele lui Pepe când au aflat de divorț

Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.

Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi.

ADVERTISEMENT

Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă. Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia.

ADVERTISEMENT

A fost și cu divorțul, că nu e niciun secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului”, a mărturisit Pepe.

ADVERTISEMENT
Tags: