Sport

Cum au reacționat jucătorii Rapidului după declarațiile lui Bergodi. Dezvăluiri din interior

Adrian Iencsi a vorbit despre atmosfera din vestiarul Rapidului după declarațiile lui Cristiano Bergodi de la finalul meciului pierdut cu Petrolul.
16.08.2023 | 21:56
Cum au reactionat jucatorii Rapidului dupa declaratiile lui Bergodi Dezvaluiri din interior
Adrian Iencsi, dezvăluirri din vestiarul Rapidului după declarațiile lui Cristiano Bergodi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi a fost invitatul special al celei de-a treia emisiuni „SUFLET DE RAPIDIST”, unde a vorbit pe larg despre cariera sa, munca de la Rapid și multe altele.

Adrian Iencsi dezamorsează conflictul din vestiarul Rapidului: „Vorbim de lucruri diferite”

Adrian Iencsi e convins că nu există nicio ruptură între Cristiano Bergodi și vestiarul Rapidului„Nu, în niciun caz acest aspect nu ar afecta atmosfera în vestiar. Vorbim de două lucruri diferite.

ADVERTISEMENT

Sunt poate jucători tineri care nu sunt încă obișnuiți cu ce se întâmplă în Giulești, dar nici cum nu o face o atmosferă mai puțin plăcută”, a spus secundul antrenorului italian.

Legenda Rapidului vine și cu argumente: „Avem o mare oportunitate și noi ca antrenori că avem parte de jucătorii cu experiență și mă refer la căpitanul Cristi Săpunaru, la Dragoș Grigore, la Morais și nu numai, chiar și Horațiu Moldovan, chiar dacă e tânăr”.

ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi e convins că nu există probleme între Bergodi și jucători: „Sunt caractere frumoase”

Adrian Iencsi îi cunoaște foarte bine pe jucătorii Rapidului și bagă mâna în foc pentru ei: „Și marea majoritate să știi că sunt caractere frumoase și stăm foarte bine pe latura asta umană. Eu cred că avem un lot foarte bun și foarte unit. 

Chiar și înainte de a veni oficial la Rapid, vedeam ca un suporter din afară, veneam la meciuri și se vedea din afară o echipă foarte unită. De multe ori, forța grupului bate orice. 

ADVERTISEMENT

Am cunoscut jucătorii și într-adevăr am avut dreptate. Sunt diferiți, dar au caractere frumoase și se comportă ca niște adevărați profesioniști. Chiar și la meciul ăsta cu Petrolul noi suntem siguri că băieții au dat totul”.

Asigurări pentru suporterii Rapidului: „Atmosfera din ce cunosc eu nu are cum să se strice”

Fostul căpitan din Giulești îi liniștește pe fani și crede că Rapid va reuși să se redreseze: „Probabil că atâta am putut. Nimeni nu se aștepta. Și la antrenamente de cand am venit se comportă foarte bine și au un nivel de pregătire foarte bun, au atitudine foarte bună.

ADVERTISEMENT

Chiar și înaintea partidei cu Voluntari, sau acum, ei s-au pregătit extraordinar de bine și la meci au fost diferiți. Atmosfera din ce cunosc eu nu are cum să se strice, pentru că avem parte de lideri în vestiar. 

Eu am simțit mereu susținerea conducerii și ăsta e un lucru bun. Ne responsabilizează și mai mult și ne dă o liniște, care contează foarte mult pentru un antrenor.

Rapid, trei autogoluri consecutive în SuperLiga: „Nu este vorba de ghinion”

Totul depinde de noi să avem rezultate. Când n-ai rezultate nu are cum să fie totul frumos. În fotbal, și țin minte vorba asta de la Mircea Lucescu, din fericire ai șansa la 3 zile sau la 7 zile să revii și o iei de la capăt. 

Chiar vorbeam cu Mister pe tema asta. Să ai în două meciuri trei autogoluri… Nici eu n-am mai auzit chestia asta. Nu mi s-a întâmplat în cariera mea de fotbalist acest lucru, dar chiar și așa să știi că nu este vorba de ghininon. 

N-aș vrea să pun ghinion nici în cazul ăsta. Se întâmplă din păcate împotriva noastră. Și o reușită vine în urma unui eșec, în viață, în orice domeniu”, a concluzionat Iencsi.

„SUFLET DE RAPIDIST” e cea mai nouă emisiune FANATIK, care poate fi urmărită LIVE, în fiecare marți, de la ora 13:30. Fanii Rapidului vor putea urmări în premieră pe Facebook și YouTube toată emisiune, joi, de la ora 10:30.

Adrian Iencsi, dezvăluiri din vestiarul Rapidului

ADVERTISEMENT