Sport

Se adâncește ruptura dintre Bergodi și un om de bază al Rapidului. Taxat pentru criza de nervi!

Junior Morais a fost lăsat pe bancă de Cristiano Bergodi pentru meciul cu Petrolul Ploiești.
13.08.2023 | 21:44
Se adanceste ruptura dintre Bergodi si un om de baza al Rapidului Taxat pentru criza de nervi
Probleme la Rapid pentru Junior Morais. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid primește vizita celor de la Petrolul Ploiești, în Giulești, în Primvs Derby. Titular de drept la Rapid, Junior Morais a fost lăsat pe bancă de Cristiano Bergodi. Decizia a venit și în urma unor evenimente povestite de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Junior Morais, pedepsit de Bergodi?

La finalul meciului cu FC Voluntari, încheiat cu victoria ilfovenilor, 1-0, Junior Morais a fost foarte nervos. Acesta a fost scor de pe teren la pauză, iar la finalul meciului și-a ieșit din minți. Trântit o ușă și era aproape să o rupă. Mai mult, în parcare, a fost aproape să fie atins de mașini din neatenția sa.

ADVERTISEMENT

Acum, la o săptămână cupă acele eveniment, Cristiano Bergodi a decis să îl lase pe acesta pe bancă. Răzvan Onea și Christopher Braun sunt fundașii laterali titularizați de Bergodi, revenind astfel la formula din primele trei etape.

Echipele de start în Primvs Derby

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Oaidă, Al. Albu, Cîrjan – Funsho, Dugandzic, Petrila. Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Junior Morais, Kait, Pănoiu, V. Costache, Papeau, Borja Valle, Al. Ioniță II. Antrenor: Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Irobiso, Grozav. Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, Almeida Gomes, Garutti, Purtic, Jefferson, Mitrov, Rădulescu, Petrovic. Antrenor: Florin Pîrvu.

Ce a spus Robert Niță, la Fanatik Superliga

Robert Niță a povestit la FANATIK SUPERLIGA că Junior Morais a fost foarte deranjat că a fost scos la pauză de Cristiano Bergodi și și-a ieșit din minți către vestiare.

ADVERTISEMENT

Le dai șansa unor jucători, însă aici cel mai rău mi-a părut de Junior Morais. Eu cred că nu merita să fie scos la pauză, dar e o altă discuție, că poate domnul Bergodi vede altfel lucrurile.

Nu faci asta! Mai lasă-l, bă, 10-15 minute! Știi cum a plecat de-acolo?! Pfoai, de capul meu! A ieșit de la vestiare, pe unde se face ieșirea din parcarea din spatele tribunei a doua. Era să îl calce ăia cu mașinile! A dat ușa de perete de era să iasă din balamale.

ADVERTISEMENT

Fii atent, reține: a fost scos la pauză și eu ce spun se întâmpla la 20-30 de minute după finalul meciului. Deci la o oră și ceva după. Când a dat cu ușa aia…. dacă nu punea frână dădea peste el săracul! E gata! Nu se merge cu viteză pe-acolo, îl lovea mașina”, a povestit Robert Niță.

ADVERTISEMENT