Life

Cum au reușit Andrew și Tristan Tate să câștige primii bani. Cei doi frați provin dintr-o familie modestă

Andrew și Tristan Tate au povestit cum au reușit să câștige primii bani și să devină milionari. Cei doi nu au avut o copilărie ușoară.
30.12.2022 | 12:26
Cum au reusit Andrew si Tristan Tate sa castige primii bani Cei doi frati provin dintro familie modesta
Andrew și Tristan Tate, despre cum au câștigat primii bani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au câștigat primii bani datorită sportului, iar acum își permit un stil de viață luxos. Cei doi frați controversați au vorbit despre copilăria grea pe care au avut-o.

Andrew și Tristan Tate, dezvăluiri despre cum au câștigat primii bani

Cei doi frați din Marea Britanie sunt din nou în centrul unui scandal, fiind acuzați de trafic de persoane și agresiune sexuală. Joi seară, oamenii legii au decis reținerea lor pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au apărut în presa românească alături de vedete de la noi, dar și cu bolizii lor de lux. Cu toate acestea, nu și-au permis dintotdeauna viața pe care o duc acum.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Tristan Tate a vorbit despre copilăria sa. El și fratele său nu aveau o situație materială foarte bună, motiv pentru care erau adesea batjocoriți la școală.

ADVERTISEMENT

“Provin dintr-o familie săracă, mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa.

Când ploua mergeam la școală ud. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar.”, povestea Tristan Tate la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

După ce au intrat în ring, viața fraților Andrew și Tristan Tate s-a schimbat radical. Deși nu avea experiență, Cobra Tate a acceptat să lupte cu un profesionist.

“Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria.

ADVERTISEMENT

Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el.

Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul – nimic. Am fost de acord.

Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău.

Șase ani mai târziu eram deja de patru ori campion mondial și multimilionar.”, a declarat Andrew Tate.

Andrew și Tristan Tate, apariții alături de vedete din România

Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu la un moment dat și se afișau împreună la diverse evenimente mondene. Relația nu a durat mult, iar după despărțire vedeta a mărturisit că regretă relația cu fostul kickboxer.

La câteva zile de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate a fost surprins luând masa alături de Otilia Bilionera. Artista spunea, acum patru ani, că l-a cunoscut pe sportiv prin intermediul unor prieteni comuni, scrie libertatea.ro.

Sportivul a avut o scurtă relație și cu Alexandra Stan. În 2021, Tristan Tate a făcut publică o imagine în care îndrăgita cântăreață era fără sutien, iar reacția ei nu a întârziat să apară.

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat.”, a spus aceasta pentru cancan.ro.

Și fratele lui Tristan, Andrew Tate, cunoscut și sub numele de Cobra, a fost surprins alături de vedete din România.

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, în 2020, Lidia Buble a fost surprinsă la un restaurant din Capitală alături de Andrew Tate.

În mediul online au apărut și imagini în care Lidia Buble părea foarte apropiată de fratele lui Tristan Tate, care era fără tricou.

Frații Tate, reținuți de polițiști pentru 24 de ore

Joi, cei doi frați au fost duși la audieri la sediul DIICOT. Andrew și Tristan Tate sunt suspectați de constituire de grup infracțional organizat care folosea fete în scopul filmării clipurilor destinate adulților. Au fost reținuți de oamenii legii pentru 24 de ore.

Acuzațiile la adresa lor privind traficul de persoane nu reprezintă primele lor probleme cu legea.

Anul trecut, Andrew Tate ar fi fugit după ce polițiștii spanioli au încercat să-l oprească în trafic. Aceștia l-au găsit apoi la hotel și i-au dat amendă.

ADVERTISEMENT