Fotbal international

Nu s-a văzut la TV! Cum au trăit fanii lui Tottenham, ascunşi în mijlocul olandezilor, finalul dramatic de la Amsterdam. VIDEO EXCLUSIV

09.05.2019 | 14:45
Nu sa vazut la TV Cum au trait fanii lui Tottenham ascunsi in mijlocul olandezilor finalul dramatic de la Amsterdam VIDEO EXCLUSIV
Fani englezi in mijlocul olandezilor la Ajax - Tottenham 2-3

Ajax Amsterdam – Tottenham Hotspur, returul semifinalei din Liga Campionilor, a fost o nebunie de meci! Tinerii „lăncieri” au pierdut dramatic calificarea pe teren propriu, chiar dacă au câștigat pe noul White Hart Lane cu 1-0 și conduceau la pauză cu 2-0. Tottenham Hotspur, fără superstarul Harry Kane, a reușit să întoarcă meciul după pauză, printr-un hat-trick de senzație al brazilianului Lucas Moura. După ce a surprins nebunia de pe Anfield, în care Liverpool a întors incredibil de la 0-3 calificarea contra Barcelonei, Horia Ivanovici a fost martor la 24 de ore la un nou miracol, cel reușit de Tottenham Hotspur la Amsterdam, și a surprins momente uluitoare petrecute în tribune, care nu s-au văzut la TV!

Cum s-a trăit meciul de poveste dintre Ajax Amsterdam și Tottenham Hotspur

Amsterdam ArenA, rebotezată recent ”Johan Cruyff” după numele legendarului fotbalist olandez, a fost arhiplină la partida cu Tottenham. Fanii au pregătit la începutul partdei o coregrafie de excepție, în culorile clubului olandez.

Aproape 55.000 de microbiști au asistat la partida din returul semifinalelor Ligii Campionilor. Printre ei s-a numărat și Horia Ivanovici, cel care a asistat la revenirea miraculoasă a trupei lui Mauricio Pochettino, cum o făcuse și cu o seară înainte, pe Anfield Road. După golurile înscrise în prima repriză de de Ligt și Ziyech, Lucas Moura a semnat un hat-trick în repriza secundă grație căruia londonezii au ajuns să joace pentru prima dată într-o finală de Liga Campionilor.

Fanii lui Tottenham, surprinși între suporterii lui Ajax

Nu doar suporterii lui Ajax au asistat la meciul de poveste de pe ArenA. Lângă trimisul FANATIK au fost și mai mulți fani englezi care pe tot parcursul meciului au încercat să își stăvilească emoțiile pentru a nu crea discordie cu fanii olandezi din apropiere.

Finalul meciului a fost însă unul care i-a năpădit de emoții pe suporterii lui Tottenham, care au izbucnit în urale după golul lui Lucas Moura, chiar într-o mare de fani ai „lăncierilor”. Bucuria lor nu a fost privită cu ochi buni de suporterii batavi, care au înghițit însă în sec și i-au lăsat pe britanici să savureze momentul. Din bun simţ însă, fanii englezi şi-au cerut scuze olandezilor şi şi-au temperat bucuria imensă pe care o aveau la finalul meciului! Vezi în video de mai jos cum a fost surprins golul lui Moura şi finalul meciului de lângă fanii englezi aflaţi în tribune în marea de olandezi

Tottenham va merge astfel în căutarea primului succes continental după trei decenii. Formația londoneză a câștigat ultima oară Cupa UEFA în sezonul 1983-1984, după o finală câștigată la penalty-uri cu Anderlecht Bruxelles. Adversar va fi rivala Liverpool, care va juca a doua finală consecutivă după cea pierdută în sezonul precedent cu Real Madrid, scor 1-3.