Sport

Cum decurge recuperarea lui Alexandru Pantea? Vești proaste pentru fanii FCSB: ”Nu este apt pentru cupele europene”

Mihai Stoica le-a dat vești proaste fanilor lui FCSB care sperau să îl vadă pe Alexandru Pantea jucând la debutul sezonului viitor.
26.04.2024 | 01:13
Cum decurge recuperarea lui Alexandru Pantea Vesti proaste pentru fanii FCSB Nu este apt pentru cupele europene
Cum decurge recuperarea lui Alexandru Pantea. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În luna februarie a acestui an, Alexandru Pantea a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior și i s-a spus că va sta departe de teren timp de șase luni pentru a putea fi refăcut complet.

Când poate îmbrăca Alexandru Pantea tricoul lui FCSB din nou

Titular de drept la FCSB, având în vedere că îndeplinea regula U21, Alexandru Pantea a fost scos din circuit de o accidentare gravă, urmată de o operație la profesorul Pier Paolo Mariani, la Roma.

ADVERTISEMENT

La două luni distanță de la întâmplarea nefericită pentru internaționalul de tineret, Mihai Stoica, președintele cosiliului de administrație al FCSB, a oferit detalii despre recuperarea lui Pantea.

”Nu va fi apt pentru pregătirea din vară. Merge în pregătire, se va antrena singur, dar nu va fi apt, nici vorbă. Nu este apt pentru debultul campionatului și preliminariile în cupele europene”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cum l-a remarcat Mihai Stoica pe Alexandru Pantea

Mihai Stoica a povestit cum a intrat Alexandru Pantea în atenția sa pe vremea când era copil de mingi la meciurile disputate de FCSB pe teren propriu.

”Pantea e copilul nostru. El a fost șeful copiilor de mingi. El era lângă bancă, cu el mai făceam șmecherii. Aici a fost un șoc mare pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am ajuns să văd copilul pe care îl aveam lângă mine, fotbalist pe teren. Am mers de curiozitate să îl văd jucând”, a mai delcarat Mihai Stoica.

Situația accidentaților de la FCSB

Pe lângă Alexandru Pantea, accidentat în luna februarie, FCSB se mai confruntă cu două pierderi de ultim moment: Vlad Chiricheș și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Dacă veterenul roș-albaștrilor a fost operat la cot și poate să revină pe teren la finalul play-off-ului, Coman are o problemă musculară și așteaptă rezultatul RMN-ului pentru a vedea dacă poate să fie refăcut la Marijana, la Belgrad

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul