Sport

Verdict teribil pentru Alexandru Pantea! Mihai Stoica a făcut anunțul: ”Stă șase luni!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a oferit noi detalii despre accidentarea suferită de Alexandru Pantea în urmă cu câteva zile.
19.02.2024 | 21:43
Verdict teribil pentru Alexandru Pantea Mihai Stoica a facut anuntul Sta sase luni
Verdict teribil pentru Alexandru Pantea! foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu câteva zile, Alexandru Pantea a suferit o accidentare serioasă la antrenament, după o lovitură la genunchi.

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a revenit cu detalii despre perioada de recuperare de care are nevoie Alexandru Pantea, după ce jucătorul a efectuat astăzi un RMN.

ADVERTISEMENT

Pantea este un fotbalist important pentru clubul roș-albastru, fiind de multe ori printre titularii echipei având în vedere eligibilitatea lui pentru regula Under-21.

”Îmi doresc doar ca toţi jucătorii să fie sănătoşi. Pantea are o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi lipseşte 6 luni”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Mihai Stoica în urmă cu câteva zile despre accidentarea lui Pantea

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica a vorbit despre cum s-a produs accidentarea internaționalului de tineret și se aștepta la un verdict dur din partea medicilor.

”E posibil ca Pantea să lipsească o perioadă mai lungă de timp pentru că azi la antrenament a suferit o accidentare gravă. E posibil să fie ligamente încrucişate.

ADVERTISEMENT

E posibil să fie out tot sezonul, dar să nu ne grăbim. La primul consult clinic, aşa pare. L-am auzit la antrenament, s-a auzit un zgomot. Când se rupe un ligament, se produce un zgomot”, a declarat Mihai Stoica

Cine va fi titular pentru regula U21 în lipsa lui Alexandru Pantea?

Alexandru Pantea și Octavian Popescu sunt singurii jucători U21 pe care FCSB s-a bazat în mod constat în acest sezon. În lipsa lui Pantea, Elias Charalambous l-a titularizat pe Octavian Popescu la meciul disputat la Cluj, cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care Alexandru Pantea nu va putea juca pentru următoarele șase luni, iar Octavian Popescu ar putea să nu fie un jucător de bază în atacul roș-albastru, FCSB ar putea apela la alți jucători care îndeplinesc regula Under-21.

Cum a arătat echipa de start a FCSB în meciul cu U Cluj: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”total goluri: peste 3,5” la meciul FCSB - FC Botoșani