Sport

Noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman: “Sperăm să poată interveni Marijana”. Când poate reveni pe teren vedeta lui FCSB

Florinel Coman a ieșit accidentat în minutul 19 al partidei Sepsi OSK - FCSB 2-2, din etapa cu numărul 6 a play-off-ului.
25.04.2024 | 22:00
Noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman Speram sa poata interveni Marijana Cand poate reveni pe teren vedeta lui FCSB
Noi detalii despre accidentarea lui Florinel Coman. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut doar o remiză pe terenul lui Sepsi OSK, scor 2-2, în etapa cu numărul 6 a SuperLigii. După ce a deschis scorul, Florinel Coman a acuzat o accidentare și a fost schimbat.

Ce accidentarea a suferit Florinel Coman în partida Sepsi – FCSB

După ce Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că accidentarea lui Florinel Coman nu este una minoră și acesta resimte dureri și a doua zi după meciul de la Sf. Gheorghe, au apărut noi detalii despre starea de sănătate a jucătorului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al clubului roș-albastru, a vorbit despre posibilul diagnostic pentru accidentarea lui Coman și despre când ar putea să revină pe teren.

”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puțin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

ADVERTISEMENT

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Florinel Coman, la Euro chiar și fără intervenția Marijanei Kovacevic

Mihai Stoica a dat asigurări că Edi Iordănescu se va putea baza pe Florinel Coman la Euro chiar dacă acesta nu va putea merge la tratament la Marijana Kovacevic, la Belgrad.

ADVERTISEMENT

”Nu există niciun risc pentru Euro dacă intervine Marijana. Intervenția ei nu are nicio contraindicație. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeași procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.

Chiar și fără intervenția Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să riște. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a mai declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Recuperare miraculoasă la Marijana Kovacevic în 2022

În august 2022, Marijana l-a recuperat miraculos pe Florinel Coman. După ce fotbalistul suferise o ruptură musculară de 18 centimetri în prima manșă a partidei cu Dunajska Streda, din preliminariile Conference League.

Chiar dacă inițial a aflat că, pentru o astfel de accidentare, perioada de recuperare este de șase săptămâni, Coman s-a recuperat în șapte zile petrecute la Belgrad și a fost apt de joc pentru meciul retur cu formația slovacă.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,27 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Farul