Fotbal international

Cum i-a încurajat Ivan Savvidis pe jucători și pe Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Chelsea. Foto

20.09.2018 | 19:02
Cum ia incurajat Ivan Savvidis pe jucatori si pe Razvan Lucescu inainte de PAOK  Chelsea Foto
ADVERTISEMENT

PAOK – Chelsea contează pentru prima etapă din grupa L din Europa League, și se dispută cu casa închisă pe arena Toumba, din Salonic. 

Londonezii au venit în Grecia fără trei jucători importanți, Eden Hazard, Mateo Kovacic și David Luiz, menajați de Maurizio Sarri pentru duelurile din Premier League, competiție în care Chelsea câștigă mult mai mulți bani decât în Europa League.

ADVERTISEMENT

Cum i-a încurajat Ivan Savvidis pe jucători și pe Răzvan Lucescu

În comparație, pentru PAOK, Europa League este un obiectiv important. Patronul Ivan Savvidis i-a așteptat pe jucători și pe Răzvan Lucescu la porțile stadionului, îmbrățișându-i pe fiecare.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus

Patronul lui PAOK a fost în centrul atenției în precedentul sezon, când a intrat pe teren cu pistolul în timpul meciului PAOK – AEK Atena, după ce arbitrii au anulat un gol pentru echipa sa în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment, PAOK a pierdut meciul cu 0-3 la masa verde și a fost depunctată, AEK luând titlul de campioană. PAOK a încheiat stagiunea pe locul 2, dar Savvidis le-a plătit jucătorilor și staff-ului tehnic primele de campionat, gestul său ajungând în presa internațională.

PAOK a jucat în Champions League înainte de a poposi în grupele Europa League. A fost aproape de calificarea în grupele cele mai tari competiții inter-cluburi. După victorii în dublă manșă cu Basel și cu Spartak Moscova, grecii au fost eliminați de Benfica, însă la mare luptă. PAOK a obținut un scor avantajos la Lisabona, 1-1, iar apoi a condus cu 1-0 pe teren propriu. Lusitanii au revenit spectaculos și s-au impus cu 4-1 în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

PAOK și Chelsea se mai află în grupă cu MOL Vidi și BATE Borisov, alte două formații venite din preliminariile UEFA Champions League. Pentru PAOK urmează un program de foc. După duelul cu Chelsea, are meciuri consecutive în campionat cu AEK și cu Olympiakos.