Fotbal intern

Cum câştigă Dinamo 22.000 de euro din restanța cu Astra! Surpriză pentru investitorii spanioli

09.11.2020 | 13:37
Cum castiga Dinamo 22000 de euro din restanta cu Astra Surpriza pentru investitorii spanioli
ADVERTISEMENT

Dinamo – Astra trebuia să se joace pe National Arena, dar a fost amânat din cauza infectărilor cu coronavirus. FANATIK îţi prezintă ce economie vor face investitorii spanioli din moment ce partida se va disputa până la urmă în “Ştefan cel Mare”

Investitorii spanioli îşi doreau ca meciul Dinamo – Astra Giurgiu să se joace pe Arena Naţională, însă planurile le-au fost date peste cap. Cu toate acestea, “câinii” ies în câştig din moment ce partida ce se va juca pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Situația e din ce în ce mai grea la Dinamo, după ce ,,câinii roșii” au pierdut meciul cu Viitorul și au doar cinci puncte după zece etape, fiind pe locul 15 în clasament, cu doar un punct peste Astra Giurgiu, cu care se va confrunta sâmbătă.

Investitorii spanioli ies în câştig după Dinamo – Astra

Pentru a închiria Arena Naţională, Dinamo ar fi scos din buzunar aproximativ 25.000 de euro. Din moment ce stadionul va fi folosit de echipa naţională, pentru duelul cu Norvegia, “câinii” au trebuit să se mulţumească cu terenul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde suma pentru închiriere este mult mai mică, aproape 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, investitorii lui Dinamo câştigă în jur de 22.000 de euro din restanţa cu Astra Giurgiu. Cum situaţia financiară nu este una prea bună la “câini”, orice ban în plus este o veste bună pentru oficialii clubului.

Dinamo are cheltuieli lunare cu salariile de aproximativ 400.000 de euro, iar în club au intrat până acum doar 550.000 de euro, plus 230.000 din drepturile TV, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Așadar, următoarele săptămâni vor fi critice pentru viitorul clubului Dinamo, dar mai ales meciul cu Astra Giurgiu, care poate fi decisiv pe antrenorul Cosmin Contra. ,,Guriță” are probleme în apărare înainte de meciul cu Astra, Ricardo Grigore fiind convocat la naționala de tineret, în timp ce Alexander Gonzalez a fost chemat la naționala Venezuelei.

Dinamo – Astra a ajuns un derby al ultimelor clasate în Casa Pariurilor Liga 1

Dinamo și Astra se află pe ultimele două locuri în clasament și ambele se confruntă cu probleme financiare grave. Cosmin Contra a declarat după înfrângerea cu Viitorul că nu renunță, deși s-a simțit păcălit de Pablo Cortacero, în timp ce Edi Iordănescu nu va mai veni pe banca Astrei Giurgiu, din cauza problemelor finaciare cu care se confruntă giurgiuvenii, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, în meciul de la Ovidiu, jucătorii dinamoviști au intrat pe teren cu banderole albastre, ca formă de protest pentru situația disperată de la club: “Sigur că e importantă și situația financiară, dar vorbim între noi în vestiar și cu staff-ul și vrem să jucăm bine, să facem treabă. Nu să fim pe locul ăsta. Dar da, banderola albastră a fost forma noastră de protest. Nu e doar despre bani, e și despre promisiuni, despre situație în general. Am decis cu toții să facem acest mic protest”, a spus Ante Puljic la finalul meciului.

Nici fostele glorii ale lui Dinamo nu au scăpat neafectate de problemele financiare de la Dinamo. Dacă Ion Dănciulescu mai are de primit aproximativ 10.000 de euro, lui Cornel Dinu i-a fost ,,tăiat” salariul de la 5000 de euro la 3.500 de lei, bani pe care nu i-a primit de nu mai puțin de opt luni de zile.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia