Life

Cum îl cheamă pe Cătălin Scărlătescu în buletin. Mulți nu știau că are și acest prenume

Cum se numește Cătălin Scărlătescu în acte. Care este al doilea prenume pe care îl poartă juratul de la Chefi la cuțite.
14.03.2023 | 19:37
Cum il cheama pe Catalin Scarlatescu in buletin Multi nu stiau ca are si acest prenume
Cum se numește Cătălin Scărlătescu în acte. Care este al doilea prenume pe care îl poartă juratul de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum îl cheamă pe iubitul actriței Doina Teodoru în buletin. Mulți nu știau că vedeta de la Antena 1 are și acest prenume care vine de la un Sfânt pomenit la început de an. Ce nu cunosc fanii despre concurentul de la America Express.

Cum se numește Cătălin Scărlătescu în acte. Care este al doilea prenume pe care îl poartă juratul de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari români, dar totodată este o persoană discretă cu viața privată. Acesta este motivul pentru care multă lume nu știe cum se numește în acte îndrăgitul chef.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite mai are un prenume pe care îl poartă cu mândrie. Potrivit cancan.ro, vedeta de la Antena 1 are trecut în buletin și numele Ion care este un Sfânt pomenit de creștinii ortodocși pe 7 ianuarie.

Datorită celor două nume colegul lui Florin Dumitrescu și a lui Sorin Bontea a ales numele restaurantului pe care l-a deschis în urmă cu câteva luni. Localul se numește Xchef by Cătălin Scărlătescu, din inițialele sale rezultând ICS.

ADVERTISEMENT

Restaurantul a fost inaugurat în noiembrie anul trecut, concurentul de la America Express explicând care este motivul pentru care angajații săi nu primesc pauze. Bucătarul are reguli foarte stricte legat de propria afacere.

Cătălin Scărlătescu, exigent cu angajații restaurantului său

Cătălin Scărlătescu este extrem de exigent cu angajații restaurantului său. Juratul de la Chefi fără limite își dorește ca oamenii care lucrează în localul său să fie disciplinați și să dea totul pentru munca pe care o depun.

ADVERTISEMENT

„La mine în restaurant nu există pauză, la mine în restaurant nu există fumat, la mine în restaurant nu există telefon mobil la personal, la revedere! Vreți pauză, da? Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză.

Bun, vă rog eu frumos să veniți la ora 16.00. Toți veniți, stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și la revedere!

ADVERTISEMENT

Muncă! Asta înseamnă disciplină, asta înseamnă muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vine clientul”, a explicat bucătarul în podcast-ul moderat de Speak în urmă cu ceva vreme pe Youtube, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT