Life

Ce nume real are Bruja de la America Express 2023. Tânăra a cântat alături de Connect-R şi a apărut pe HBO

Ce nume real are Bruja de la America Express 2023? Tânăra artistă a cântat alături de Connect-R şi a apărut pe HBO, în calitate de jurat al emisiunii One True Singer.
14.01.2023 | 19:38
Ce nume real are Bruja de la America Express 2023 Tanara a cantat alaturi de ConnectR si a aparut pe HBO
Cine este Bruja de la America Express 2022. Care e numele real al artistei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bruja este una dintre concurentele de la America Express 2023 și a acceptat să participe la show alături de iubitul ei. Tânăra cântăreață a colaborat cu Connect-R, dar și cu alți artiști cunoscuți.

Cine este Bruja de la America Express 2023 şi care e numele ei real

Pe numele real Teodora Mîzgoi, Bruja s-a lansat în industria muzicală în 2020 și se numără printre cei mai apreciați artiști trap ai momentului. 

ADVERTISEMENT

Încă de când a devenit cunoscută, Bruja surprinde pe toată lumea cu transformările sale. Artista s-a făcut remarcată prin aparițiile sale excentrice. Schimbă des perucile, iar ținutele sale îi dau un aer fresh, dar și clasic, în același timp.

Numele ei de scenă, Bruja, înseamnă „vrăjitoare” și l-a ales fiind inspirată din istoria femeilor citite care erau arse pe rug în secolul al XIII-lea. Totodată, acest nume trimite la faptul că rugul a devenit unul psihologic în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

Deși postează regulat pe rețelele de socializare și este la curent cu tot ce se întâmplă în mediul online, Bruja este de părere că oamenii au nevoie și să stea departe de orice device, din când în când.

În plus, artista i-a îndemnat pe tineri, în cadrul unui interviu, să mai și citească, pentru că numai așa pot să evolueze cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Să nu mai caute atâta (…) în dosul altora.

Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine.”, a declarat ea pentru unsitedemuzică.ro, în 2020.

ADVERTISEMENT

Bruja a realizat mai multe sesiuni live pe canalul de YouTube PORC TV. Una dintre cele mai apreciate melodii lansate de cântăreață se numește „Ia loc” și are 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Bruja, în juriul One True Singer de la HBO Max

Bruja este una dintre de la masa juriului în cadrul emisiunii One True Singer, care a avut premiera pe 1 aprilie. Serialul este difuzat exclusiv pe platforma HBO Max. Din juriu mai fac parte Alina Eremia, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Cântăreața de muzică trap s-a declarat încântată de acest proiect și de vocile descoperite de-a lungul primului sezon al emisiunii de talente.

Înainte de premiera show-ului, vedeta a declarat că s-a simțit onorată să aibă o contribuție atât de importantă la formarea următoarei vedete din industria muzicală.

„Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect și profund onorată că sunt unul dintre membrii juriului, alături de acești artiști pe care îi admir. (…)

Să-mi adaug propria notă personală și să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în același timp, un vis devenit realitate și o mare responsabilitate.”, spunea ea în urmă cu câteva luni.

Cântăreaţa a colaborat cu Connect-R şi alţi artişti cunoscuţi

Jurata de la One True Singer a colaborat cu mai mulți artiști renumiți din România. Printre aceștia se numără și Connect-R, cu care a interpretat melodia „Cântăreți de karaoke”, lansată la începutul lui 2021. Cei doi au lansat împreună și piesa „To The Max”, în toamna anului trecut.

De asemenea, Bruja a colaborat și cu Killa Fonic, dar și cu Irina Rimes. A mai lansat melodii alături de Liviu Teodorescu și Karmen, fiica lui Adrian Minune.

Primul album lansat de Bruja este intitulat „Salem”, care se va lansa în viitorul apropiat.

Program TV America Express 2023

Bruja participă la America Express alături de partenerul ei, Pufeh, care este influencer și are peste 18.000 de urmăritori pe Instagram. Acesta colaborează cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, potrivit spynews.ro.

Cei doi au ales să participe împreună la reality show-ul de la Antena 1 pentru a-și depăși limitele. De altfel, aceștia vor să iasă din zona de confort și să aibă parte de o experiență inedită.

Pe ambii parteneri îi vom putea vedea la America Express de duminică, 15 ianuarie, atunci când are loc premiera show-ului.

Conform celor de la Antena 1, America Express 2023 va fi difuzat pe 15 ianuarie de la ora 20.00, iar următoarele ediții sunt programate pentru luni, 16 ianuarie, marți, 17 ianuarie și miercuri, 18 ianuarie 2023, de la orele 20.30.

ADVERTISEMENT