Fotbal international

Cum își motivează Marius Șumudică jucătorii. Dezvăluiri din vestiar: „E nebun!”

07.01.2021 | 23:00
Cum isi motiveaza Marius Sumudica jucatorii Dezvaluiri din vestiar E nebun
Cum isi motiveaza Marius Sumudica jucatorii. Dezvaluiri din vestiar: „E nebun!”
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică e pe locul trei în Turcia cu Gaziantep și are o modalitate aparte să își motiveze jucătorii, după cum a dezvăluit cel mai bun jucător al echipei turce.

Gaziantepul lui Marius Șumudică are un sezon incredibil în Turcia și e pe locul trei, la doar trei puncte de liderul Besiktaș.

ADVERTISEMENT

Kevin Mirallas este unul dintre starurile lui Gaziantep, în trecut evoluând pentru Everton, Fiorentina și Olympiakos, iar fotbalistul a dezvăluit pentru cotidianul turc Fanatik, cum a reușit Șumudică să îl mobilizeze pe el și coechipierii săi.

Kevin Miralles despre Șumudică: „E un tehnician inteligent și un excelent motivator”

Kevin Miralles îl ridică în slăvi pe Marius Șumudică, pe care îl consideră esențial în parcursul lui Gaziantep în acest sezon al campionatului Turciei: „Toată lumea spune că e nebun, dar este un tehnician inteligent. Foarte bun tactic, analizând perfect adversarii. Și e un excelent motivator”, a declarat fotbalistul pentru cotidianul turcesc.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este antrenorul despre care se vorbește cel mai mult în Turcia în acest moment, iar jucătorul lui Gaziantep consideră că românul a fost decisiv în ultimele etape, în care au câștigat în fața a șapte-opt echipe foarte bune: „Am învins echipe mari în ultimele 7-8 partide, e normal să se vorbească mereu despre Șumudică, pentru că e bun. Toți vrem ca el să rămână”, a mai declarat fotbalistul.

Uneori, antrenorii trebuie să aibă un dialog dur cu fotbaliștii. Nu e ușor să fii motivat și să joci la un nivel ridicat din trei în trei zile. Șumudică se descurcă bine și la acest aspect”, a declarat atacantul în vârstă de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, aproape să își prelungească contractul cu Gaziantep

Presa din Turcia anunță o întâlnire de ultimă oră între Marius Șumudică și șefii lui Gaziantep. Antrenorul ar fi aproape să își prelungească înțelegerea scadentă în vara acestui an.

În ciuda rezultatelor bune, „Șumi” a avut mereu o relație încordată cu bașkanii lui Gaziantep. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a fost supărat că nu i s-a propus mai repede prelungirea contractului, ba chiar a declarat în urmă cu câteva luni că se așteaptă să fie demis în orice moment.

ADVERTISEMENT

Mulțumiți de parcursul echipei sub comanda lui Șumudică, turcii vor să îi facă o surpriză românului și să îi prelunească înțelegerea: „Am fost de acord cu Günay Güvenç. Vom semna un nou contract de 3 ani cu Günay. Am avut și prima noastră întâlnire cu profesorul nostru, Marius Șumudică. Întâlnirea noastră a fost pozitivă. Vom prelungi contractul profesorului nostru. Îl iubim pe profesorul nostru”, a declarat Mehmet Büyükekşi, șeful lui Gaziantep, conform Ajansspor.

ADVERTISEMENT