Life

Cum l-a filmat Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil după nuntă: ”Stați cuminți că soțul meu are verighetă!”

Cum l-a filmat Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil după nuntă. Manechinul a avut un mesaj clar pentru toată lumea după căsătoria religioasă.
31.07.2023 | 18:56
Cum la filmat Gabriela Prisacariu pe Dani Otil dupa nunta Stati cuminti ca sotul meu are verigheta
Cum l-a filmat Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil după nuntă. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cum l-a filmat Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil după nuntă. Doamna Oțil a mers la o plimbare cu mașina cu soțul ei și a ținut să avertizeze pe toată lumea că de acum, prezentatorul are verighetă!

Cum l-a filmat Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil după nuntă

Gabriela Prisăcariu nu a ratat momentul plimbării și a filmat acele clipe. Ea a ținut să precizeze pentru toată lumea că soțul ei are de acum verighetă și este un om însurat, nu numai cu acte, ci și în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu i-a făcut numai complimente soțului ei și a spus că îi stă mai bine decât ar trebui cu verigheta.

Mai mult, ea a glumit și i-a spus prezentatorului de la Neața cu Răzvan și Dani că ar trebui să dea jos inelul pentru că este prea sexy!

ADVERTISEMENT

”Stați cuminți că soțul meu are verigheta! Îți stă bine cu verighetă. Dă-o jos! Ești mult prea sexy cu această verighetă!”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil filmat de soția lui
Dani Oțil filmat de soția lui. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Dani Oțil s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui

Dani Oțil și soția lui au făcut și nunta religioasă în acest weekend. Cei doi s-au căsătorit deja civil acum un an și au așteptat ca fiul lor să fie un pic mai mare până la petrecerea fastuoasă de nuntă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Tiago a fost cavaler de onoare la nunta părinților lui. Dani Oțil a transmis și un mesaj după nunta cu Gabriela Prisăcariu.

El a mulțumit tuturor invitaților, care au fost circa 100 la număr. Acesta a făcut și glume referitoare la diferența de înălțime care există între el și frumoasa lui soție.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o.

Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT
Tags: