Life

Cum petrec Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătorile de iarnă. Tradițiile pe care vedeta le urmează de Crăciun

Ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbătorile de iarnă. Obiceiurile pe care le respectă blondina de Crăciun.
20.11.2023 | 13:35
Cum petrec Valentina Pelinel si Cristi Borcea sarbatorile de iarna Traditiile pe care vedeta le urmeaza de Craciun
Ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbătorile de iarnă. Obiceiurile pe care le respectă blondina de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum petrec Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătorile de iarnă. Tradițiile pe care vedeta le urmează de Crăciun. Modelul a început deja pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă din an, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbătorile de iarnă. Obiceiurile pe care le respectă blondina de Crăciun

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face de sărbătorile de iarnă. Soția lui Cristi Borcea a spus care sunt obiceiurile pe care le respectă an de an de Crăciun, însă până atunci blondina își va aniversa ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Pe 8 decembrie va împlini frumoasa vârstă de 43 de ani, moment care este așteptat cu sufletul la gură de copii, care suflă de fiecare dată în lumânări. Pe de altă parte, vedeta recunoaște că cei mici adoră să decoreze casa în sezonul rece.

„Sărbătorile le petrecem întotdeauna în familie, acasă. Uneori, mergem la munte, dar tot în familie. Rania și Indira cred în Moș Crăciun, care vine an de an la brad și le împarte cadouri.

ADVERTISEMENT

Milan a aflat de anul trecut, de la colegii de școală, că rolul de Moș Crăciun e jucat de părinți, dar păstrează secretul față de surori. Copiii adoră să împodobească bradul și anul acesta s-au apucat deja să o facă.

Le-am explicat că e devreme. Acum decorăm casa și ne-am apucat de împodobit bradul, așa și-au dorit și noi am cedat”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru unica.ro. Soția lui Cristi Borcea consideră că cel mai frumos Crăciun e cel petrecut în familie.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a descris cum arată Crăciunul la New York

În perioada în care locuia la New York Valentina Pelinel nu rata niciun spectacol de Crăciun și mereu mergea să vadă celebrul brad de la Rockefeller Center. Vedeta era foarte încântată de vitrinele magazinelor care în perioada aceasta din an sunt foarte frumos decorate.

De asemenea, soția lui Cristi Borcea spune că plimbarea prin oraș era o adevărată binecuvântare, chiar dacă orașul era foarte aglomerat și agitat. Are foarte multe amintiri peste Ocean, dovadă că în urmă cu câțiva ani trecerea dintre ani a prins-o în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„New York-ul e un spectacol de Crăciun și nu ratăm în nici un an vizita la vestitul brad de la Rockefeller Center”, a ținut să mai adauge Valentina Pelinel, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT