Life

Valentina Pelinel, răsfățata soacrei. Cum îi asigură mama lui Borcea un Crăciun îmbelșugat

Valentina Pelinel a dezvăluit cum arată masa perfectă de Crăciun pentru ea. Soția lui Cristi Borcea nu se abține de la nimic, iar soacra o răsfață.
13.12.2022 | 11:57
Valentina Pelinel rasfatata soacrei Cum ii asigura mama lui Borcea un Craciun imbelsugat
Valentina Pelinel a spus ce preparate nu-i vor lipsi de pe masa de sărbători. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel nu se abate de la nimic de sărbători. Soția lui Cristi Borcea este adepta meselor tradiționale, iar soacra o răsfață cu un preparat iubit de fostul model.

Ce bucate nu-i lipsesc Valentinei Pelinel de pe masă. Soacra o răsfață pe soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc pentru sărbători, iar frumoasa blondină, în vârstă de 42 de ani, a spus cum arată masa perfectă de Crăciun pentru ea.

ADVERTISEMENT

Fostul model este răsfățata familiei, iar soacra, dar și mama ei, îi pregătesc un preparat nelipsit din meniul românilor și anume sarmalele.

„Masa perfectă de Crăciun este să ai tot ce-ți dorești tu, ce-ți place de ție. Spre exemplu, mie îmi place de Crăciun că se taie porci, se mănâncă șorici. Îmi place șoricul ăla moale și cald. Nu poate să lipsească. Îmi mai place piftia. Mănânc și cozonac, dar nu e pe lista favoritelor mele.

ADVERTISEMENT

Și urechile îmi plac de la porc. Soacra mea face niște sarmale bune și mama face sarmale bune. Dar pe primul loc rămâne șoricul cald”, a declarat Valentina Pelinel pentru Antena Stars. 

Cum se menține în formă Valentina Pelinel: „Un model trebuie să moară model”

Chiar dacă de sărbători se răsfață, Valentina Pelinel a mărturisit că, în cazul său, există mereu un echilibru și că nu renunța la sport nici măcar pentru o zi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a topit kilogramele în plus pe care considera că le avea și a ajuns la formele sale de model, iar acum este mulțumită de forma fizică în care se află.

„Cheia e să te cântărești. Eu mă cântăresc cu sfințenie în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi că ai sărit calul și faci ceva. Cântarul nu te minte. 

ADVERTISEMENT

Mă simt atât de bine în pielea mea și mă simt slabă. Nu slăbănoagă, dar la greutatea la care mă simt eu bine, la greutatea mea de model. 

Au fost perioade în viață și când m-am îngrășat că am mâncat, nici nu m-am mai ocupat de mine. Au fost și momentele în care m-am îngrășat că eram însărcinată.

Sunt momente în care nu te simți bine. Un model trebuie să moară model. Îmi place așa, eu sunt foarte severă și perfecționistă”, a adăugat Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT