Life

Cum poate influența numele destinul copilului. Idei de nume de fete și băieți predestinate succesului

Care sunt cele mai norocoase nume pentru bebeluși. Se spune că aceste variante atrag succesul de partea celui mic ca un magnet.
25.02.2024 | 16:09
Cum poate influenta numele destinul copilului Idei de nume de fete si baieti predestinate succesului
Care sunt cele mai norocoase nume de bebeluși. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, românii dau dovadă că nu duc deloc lipsă de imaginație atunci când vine vorba de numele celor mici. Proaspeții părinți aleg combinații inedite care să îi reprezinte pe copiii lor întreaga viață. Însă, puțini sunt cei care știu că între numele și destinul unui copil există o strânsă legătură.

Alegerea numelor pentru bebeluși nu este deloc o treabă ușoară

De cele mai multe ori, în cuplurile de viitori părinți, una dintre cele mai discutate polemici este cea referitoare la numele copilului. Având în vedere că este ceva ce va purta toată viața, numele trebuie ales cu mare atenție.

ADVERTISEMENT

Părinții din România nu mai sunt adepții numelor clasice, precum Maria sau Ana. Influența de peste hotare a început să se facă simțită și aici. Așa se face că din ce în ce mai mulți bebeluși au nume inspirate din seriale turcești sau din producții Netflix.

Părinții care se află în impas și nu știu ce nume să dea copiilor, ar trebui să se gândească la variantele care sunt un adevărat talisman pentru cei mici. Și da, numele primit la botez poate influența foarte mult destinul celui mic în viață.

ADVERTISEMENT

Numerologii spun că anumite nume sunt predestinate succesului. Ele sunt cele care îl călăuzesc pe bebeluș pe tot parcursul vieții și îl ajută să ia cele mai bune decizii. Și, așa cum era de așteptat, aceste nume norocoase sunt atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Cele mai norocoase numele de bebeluși pentru fetițe și băieței

Cele mai norocoase nume pentru fetițe sunt Adela, Adina, Alina, Andreea, Carolina sau Carina. Simbolistica lor este un aparte și semnifică noblețe, gingășie, curaj și putere. Părinții care nu sunt convinși de aceste variante, mai au de unde alege.

ADVERTISEMENT

Opțiuni la fel de bune pentru ca micuțele să aibă un destin norocos sunt și Diana, Ema, Ilinca, Gabriela sau Ioana. Lista continuă cu Nicoleta, Ramona, Robert sau Victoria.

Părinții de băieței trebui să aleagă și ei cu mare grijă numele copiilor. În funcție de el, destinul lor poate fi unul norocos sau nu. Specialiștii în numerologie au alcătuit o listă cu numele masculine care atrag norocul și succesul ca un magnet.

ADVERTISEMENT

Nume precum Alexandru, Bogdan, Cezar, David, Eduard sau Filip sunt considerate a fi variante care garantează o viață lipsită de orice fel de griji și un destin norocos. Însă, cum nu toată lumea rezonează cu astfel de variante clasice, există și nume mai puțin întâlnite care sunt norocoase.

Boris, Max, Rafael, Teodor sau Valeriu sunt nume pe care puțini părinți le aleg pentru copiii lor. Cine dorește un nume mai interesant, poate opta pentru alăturarea a două prenume, dintre care unul dintre ele să fie cel cu influență internațională.

Lista completă a numelor predestinate succesului poate fi consultată AICI.

ADVERTISEMENT
Tags: