Life

Cum poți verifica cine te urmărește pe Facebook. Metoda banală la care pot apela toți utilizatorii

Vrei să afli cine îți urmărește profilul de facebook? Iată o metodă simplă și ușoară. Deja mulți utilizatori ai aplicației o cunosc.
16.12.2022 | 18:45
Cum poti verifica cine te urmareste pe Facebook Metoda banala la care pot apela toti utilizatorii
Cum afli cine îți urmărește profilul de facebook. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Facebook este în prezent una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. Oameni din întreaga lume sunt prezenți pe aplicația virtuală. Cum afli cine îți urmărește activitatea fără să-l ai la ”Prieteni”?

Cum să afli cine te ”urmărește” pe facebook

Sunt persoane pe care nu le avem în lista de ”Prieteni”, iar acestea ne pot vedea activitatea datorită faptului că le avem, totuși, în cea de ”Urmăritori”.

ADVERTISEMENT

Nu mulți utilizatori ai facebookului știu să vadă cine îi ”urmărește”. Specialiștii au descoperit că totul este foarte simplu. În primul rând, poți vedea asta și printr-o notificare, scrie useit.com

Atunci când vrei să-ți afli de pe telefon cine îți sunt ”urmăritorii”, intri la fel în aplicație, și apeși pe butonul ”See More About Yourself” (Vezi mai multe despre tine-n.r), din meniul ”About”  (Despre-n.r). În josul noii pagini, după data de naștere sau interese este vizibilă lista de ”followersi”.

ADVERTISEMENT

Facebook, periculos pentru oameni? Ce a dezvăluit o fostă angajată a platformei

Facebook, pe lângă faptul că este poate cea mai folosită rețea de socializare, stârnește și controverse, cum ar fi cele legate de practici periculoase. Frances Haugen, fostă angajată la Facebook, spune că platforma ”rănește copiii, încurajează neînțelegerile și slăbește democrația”.

Totodată, Frances Haugen acuză facebook de faptul că vrea să obțină cât mai mult profit și nu ține cont de responsabilitatea morală. Dar, aceste probleme ar putea fi rezolvate, mai informează Frances.

ADVERTISEMENT

”Aceste probleme pot fi rezolvate. E posibil să avem o rețea de socializare mai sigură, care respectă libertatea de exprimare și care e mai plăcută.

Facebook se poate schimba, dar clar nu va face acest lucru pe cont propriu. Congresul poate schimba regulile Facebook și poate opri daunele pe care le cauzează”, a transmis Haugen.

ADVERTISEMENT

Frances Haugen a mai lucrat în trecut și pentru alte rețele de socializare, precum: Google, Pinterest sau Hinge. Ea a dobândit experiență pe stabilirea algoritmilor.

ADVERTISEMENT