Life

Cum refaci hainele intrate la apă. Trucul genial care rezolvă problema în câteva minute

Cum refaci hainele intrate la apă. Poți folosi un truc genial pentru a rezolva această problemă foarte rapid iar rezultatele sunt pe măsură.
23.10.2023 | 14:49
Cum refaci hainele intrate la apa Trucul genial care rezolva problema in cateva minute
Cum refaci hainele intrate la apă. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum refaci hainele intrate la apă. Poți folosi acest truc genial pentru a rezolva o problemă cu care mulți oameni se confruntă.

Cum refaci hainele intrate la apă

Dacă te-ai confruntat cu problema hainelor intrate la apă, atunci acest truc este pentru tine. Refacerea hainelor cu balsam de păr poate fi o soluție eficientă pentru a le reda aspectul.

ADVERTISEMENT

Folosește un balsam de păr de bună calitate, preferabil unul fără coloranți sau parfumuri puternice. Alege un balsam care nu conține substanțe care ar putea afecta hainele sau pielea.

Diluează balsamul de păr cu apă. Poți amesteca aproximativ o lingură de balsam cu câteva căni de apă rece pentru a obține o soluție diluată.

ADVERTISEMENT

Pune soluția diluată de balsam de păr uniform pe hainele ude sau pe acelea care au intrat la apă. Poți folosi un pulverizator sau o sticlă cu pulverizator pentru a distribui soluția.

Cât trebuie să lași soluția să acționeze

Lasă balsamul să acționeze timp de aproximativ 10-15 minute. Acest timp permite substanțelor din balsam să pătrundă în fibra materialului și să reducă rigiditatea sau mirosurile neplăcute.

ADVERTISEMENT

După ce balsamul a avut timp să acționeze, clătește hainele bine pentru a îndepărta excesul de balsam. Uscă hainele în mod corespunzător, fie la aer liber, fie în uscător, în funcție de instrucțiunile de îngrijire de pe eticheta acestora.

După ce hainele s-au uscat ar trebui să vezi că acestea revin din nou la dimensiuni normale. Și șamponul pentru bebeluși mai poate fi folosit tot pentru a salva hainele care au intrat la apă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să lași hainele să stea în soluție cu apă și șampon pentru bebeluși pentru 30 de minute. Acest timp este necesar pentru ca fibrele să se înmoaie și hainele să redevină ca altădată.  Asigură-te că nu rămân reziduuri de șampon pe haine și că acestea sunt complet curate și fără miros.

ADVERTISEMENT