Life

Cum reușește Cornelia Rednic să slăbească câte două kilograme pe săptămână: „Mi se pare extraordinar”

Secretul cu care Cornelia Rednic slăbește două kilograme pe săptămână. Vedeta a spus că i se pare extraordinar ce poate face această dietă.
02.11.2022 | 12:44
Cum reuseste Cornelia Rednic sa slabeasca cate doua kilograme pe saptamana Mi se pare extraordinar
Cum reușește Cornelia Rednic să slăbească câte două kilograme pe săptămână. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cornelia Rednic a dezvăluit cum reușește să slăbească câte două kilograme pe săptămână. Vedeta a dezvăluit detalii din dieta ei.

Cum reușește Cornelia Rednic să slăbească câte două kilograme pe săptămână

Cornelia Rednic reușește să slăbească printr-o dietă specifică ce are ca punct principal consumul a foarte puțin alimente.

ADVERTISEMENT

Soția lui Lupu Rednic a mărturisit că după ora 17:00 nu mai mănâncă nimic. În total, Cornelia Rednic are doar două mese pe zi și sunt foarte rare zilele când mănâncă de trei ori.

„Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program”, a spus vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că înainte să slăbească nici nu realiza cât de mult mânca și că nici măcar nu avea de nevoie de toate acele alimente pentru a putea să se simtă bine în propria piele.

În doar o săptămână de când urmează această dietă cu două mese pe zi, dintre care ultima este la ora 17:00, artista de muzică populară a spus că a reușit să slăbească deja două kilograme.

ADVERTISEMENT

„După ora 17.00, nu mai mănânc nimic. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie.

Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești.  Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit două kilograme”, a mai precizat artista.

ADVERTISEMENT

Ce mai face Cornelia Rednic pentru a fi în formă maximă

Cornelia Rednic are grijă să arate foarte bine după ce slăbește și de aceea merge la un salon unde să aibă grijă de pielea de pe corpul ei pentru ca aceasta să nu se lase.

„Mi se pare extraordinar și merg și la salon. Mă pune pe niște aparate, pentru că, în momentul în care slăbești ți se lasă pielea.

De aceea lucrez la ea la salon, ca să arate frumos, să slăbesc frumos. Pentru că nu mai am nici eu 20 de ani, să nu ne ascudem după degete”, a spus Cornelia Rednic.

ADVERTISEMENT
Tags: