Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a acomodat Ngezana la FCSB? „E undeva la 50-60 la sută”. Ce contract are

Siyabonga Ngezana devine, încet dar sigur, favoritul tribunei când vine vorba de linia de fund a celor de la FCSB, însă impresarul Florin Vulturar are vești bune.
18.10.2023 | 19:34
Cum sa acomodat Ngezana la FCSB E undeva la 5060 la suta Ce contract are
Cum S-A ACOMODAT Ngezana la FCSB DEZVALUIRILE impresarului
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru suflarea „roș-albastră”, care se așteaptă ca fundașul să facă diferența în fiecare meci și să conducă echipa spre un nou titlu de campioană. Potrivit lui Florin Vulturar, impresarul care l-a descoperit pe Ngezana, fundașul sud african este la doar 50-60% din capacitatea sa și va fi la potențial maxim sezonul viitor.

Cum s-a acomodat Ngezana la FCSB? „E undeva la 50-60 la sută”

„Cum e cu jucătorii africani? Tu ai adus jucători foarte valoroși, l-ai adus pe Dawa, acum pe Ngezana, îmi place foarte mult. Pe Moruțan, pe Șut. De exmplu Ngezana cu Dawa s-au acomodat? Să zicem Ngezana, care a venit ultimul”, s-a întrebat Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că încă nu-i 100% nici Ngezana, poate să crească mult, are caracteristici bune, cifre destul de bune, dar nu-i ușor, sunt multe diferențe între Africa și România. Are nevoie de timp, în vară va fi cu totul un alt jucător. După un an de zile poate să fie acolo la 90-100%. Eu zic că nu e la 100%, e la 50-60%, 70% maxim. Poate să crească încă mult”, a replicat Florin Vulturar.

Agentul de jucători a explicat că orice fotbalist care e nevoit să schimbe continentul pentru a juca fotbal are nevoie de cel puțin 6-7 luni pentru a se acomoda cu stilul de viață și cu noua sa echipă. „Trebuie să se acomodeze, un jucător care vine din Africa sau Brazilia are nevoie de 6-7 luni”, a completat Vulturar.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru fanii FCSB ar fi că Siyabonga Ngezana are contract pe patru sezoane, astfel că va avea vreme să demonstreze de ce e capabil la cei 26 de ani ai săi. „Sună bine pentru FCSB. Astea sunt vești bune, dacă Ngezana e acum doar la 50%, mă gândesc cum va fi când e la 100%”, a concluzionat Horia Ivanovici.

Aceeași concluzie a tras-o și Florin Vulturar, impresarul fiind convins că fundașul celor de la FCSB va ajunge o piesă de bază și pentru echipa națională a Africii de Sud, deci va contribui mult și la creșterea nivelului fotbalului din țara noastră: „Sper să mai crească, cu siguranță va fi și la echipa națională, va exploda atunci. Va fi câștig și pentru FCSB și pentru campionatul României”.

ADVERTISEMENT

Cotat la 750.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Siyabonga Ngezana are 130 de meciuri jucate începând cu sezonul 2016-2017, dintre care 123 pentru Kaizer Chiefs și 7 partide în tricoul celor de la FCSB, reușind totodată să înscrie 7 goluri și să ofere 2 pase de gol.

Fanatik SuperLiga, emisiunea realizată și moderată de Horia Ivanovici este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedae live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (trebuie să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (trebuie să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), și pe pagina de Facebook Fanatik (trebuie să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Cum s-a acomodat Ngezana la FCSB?

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Exclusiv: Florin Spătaru întâlnire de taină în Capitală. Ce face fostul ministru al...
Exclusiv: Florin Spătaru întâlnire de taină în Capitală. Ce face fostul ministru al economiei când nu îl vede nimeni
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori