Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dawa și Ngezana, luați la bani mărunți. „Nu poți lua titlul cu asemenea stoperi”

FCSB pierde teren în lupta pentru titlu. Echipa lui Gigi Becali a scos doar un punct din duelul cu U Cluj. Scorul a fost 2-2 la capătul unui meci în care cuplul de fundași Dawa - Ngezana nu s-a ridicat la așteptări.
03.10.2023 | 11:02
Dawa si Ngezana luati la bani marunti Nu poti lua titlul cu asemenea stoperi
ANALIZA cuplului Dawa - Ngezana CRITICI DURE dupa FCSB - U Cluj 2-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a scos doar un egal în fața celor de la U Cluj. Formația de pe primul loc a condus de două ori, însă s-a văzut egalată de fiecare dată. Dawa și Șut au înscris pentru FCSB, în timp ce pentru oaspeți au marcat Nistor și Mitrea. După acest meci, FCSB a ajuns la 26 de puncte.

FCSB pierde teren în lupta pentru titlu

“Golul pe care l-a marcat Nistor a fost comedia erorilor. În primul rând, amândoi au forță și viteză. Lucruri care sunt esențiale. Dar ca fundaș central, ca mijlocaș central, trebuie să joci cu capul, să gândești, să anticipezi, să închizi culoarele.

ADVERTISEMENT

Lui Dawa îi lipsește tehnica. Apoi nu știe să joace fundaș central în cuplu cu Ngezana. Toată lumea spune că Dawa juca bine la începutul campionatului. Păi era Chiricheș lângă el, care Chiricheș îi spunea ce trebuie să facă.

Îl așeza în teren, îl dubla când greșea, încerca Chiricheș să iasă cu mingea la picior și să paseze, să facă treaba pe care trebuie să o faca Dawa. Apoi ceea ce a făcut Dawa la golul lui Nistor”, a declarat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

FCSB are 2 remize în ultimele 3 partide

FCSB a început partida cu Dawa și Ngezana în centrul apărării. Cei doi nu au prins o seară bună și au făcut multiple erori în apărare. Dawa a fost schimbat la pauza, iar în locul său a intrat Lixandru. FCSB – U Cluj s-a terminat 2-2, iar echipa lui Gigi Becali are două egaluri în ultimele 3 partide.

“Ngezana iese foarte mult, am vorbit și la meciul cu Farul despre asta. Iese foarte mult după atacanți, își părăsește postul. Du-te și predă mijlocașilor omul pe care îl marchezi.

ADVERTISEMENT

Și golul a ieșit tot dintr-o greșeală a lui Ngezana, a ieșit și își pierde omul. Vorbesc de intercepția de la 30 de metri, a dat-o la U Cluj. Fundașul lui U Cluj e 2 clase peste amândoi, se vede.

Ai văzut. A ieșit Ngezana la o minge în adâncime, a dat-o din alunecare. Păi Masoero a avut 3 de 1 la 1 cu jucătorii Stelei în careu și a reușit să îi deposedeze”, a completat Valeriu Răchită pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rachita despre Dawa si Ngezana

 

ADVERTISEMENT