Life

Cum s-a afișat Gabriela Prisacariu pe Instagram. Iubita lui Dani Oțil a pozat nud!

28.09.2020 | 15:14
Cum sa afisat Gabriela Prisacariu pe Instagram Iubita lui Dani Otil a pozat nud
Cum s-a afișat Gabriela Prisacariu pe Instagram. Iubita lui Dani Oțil a pozat nud! Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Dani Oțil chiar are cu ce se lăuda! Prezentatorul matinalului de la Antena 1 are o iubită cu forme demne de invidiat. Gabriela Prisacariu a ales să se afișeze pe Instagram într-o ipostază provocatoare.

Imaginea postată de Gabriela Prisacariu pe rețeaua de socializare a primit rapid like-uri și comentarii de la fani. Silueta ei  este, cu siguranță, un motiv de laudă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut o escapadă romantică în acest weekend, pe care au decis să îl petreacă în țara vinului și a brânzeturilor, chiar în minunatul Paris.

Cum s-a afișat Gabriela Prisacariu pe Instagram. N-ai mai văzut-o așa!

Toată lumea știe că iubita lui Dani Oțil are un corp de invidiat și nu ezită să-l afișeze de fiecare dată când are ocazia. În ultima sa postare însă, Gabriela Prisacariu a decis să lase deoparte inhibițiile și să-și afișeze corpul perfect.

ADVERTISEMENT

Și nu l-a afișat oricum, ci în costumul Evei, jumătate acoperit de pătură. Vedeta s-a pozat chiar din camera hotelului unde ea și partenerul ei au fost cazați.

Imaginea Gabrielei a avut mii de like-uri și zeci de comentarii primite de la fani. Iată postarea care i-a surprins pe aceștia în mod plăcut.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisacariu
Gabriela Prisacariu spa pozat nud! Sursa foto: Instagram

Gabriela Prisacariu are grijă să posteze frecvent imagini care îi pun în evidență formele. Fanii vedetei nu au rămas indiferenți de ipostaza în care aceasta s-a pozat. Zeci de comentarii au curs la fotografia postată.

“Nebunico”, “Bietul Oțil…, “Norocos Dănuț”, “Uhhhhhh”, “Wow ce poză tare”, “Super”, “Superr pic” sau “Frumos la Paris, se întâmplă lucruri” reprezintă doar o parte dintre mesajele urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisacariu are mulți admiratori în mediul online, dovada fiind chiar zecile de complimente primite la fotografia cu pricina. Iubita lui Oțil este pasionată de sport și nu ratează ocazia de a-și pune eforturile fizice în evidență prin postări de genul celei de mai sus.

Vedeta a întors privirile de pe plajă atunci când s-a afișat cu costumele de baie provocatoare. Gabriela a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei chiar pe o plajă exotică, iar cei doi urmează să se căsătorească.

Frumoasa blondă este singura iubită a lui Dani Oțil cu care s-a afișat în public, după relația cu Mihaela Rădulescu. Cei doi formează un cuplu frumos și au toată aprecierea fanilor.

ADVERTISEMENT