Life

Cum s-a afișat Vulpița Veronica la trei luni după ce a născut. Toți au văzut asta!

Vulpița Veronica a născut în urmă cu trei luni un al treilea copil, iar acum s-a afișat într-o ipostază destul de interesantă.
07.10.2023 | 13:16
Cum sa afisat Vulpita Veronica la trei luni dupa ce a nascut Toti au vazut asta
Vulpița Veronica a devenit mamă pentru a treia oară în vara anului 2023. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vulpița Veronica s-a afișat cu o burtică suspectă la nici trei luni de când a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta vedetă din show-ul „Acces direct” prezentat de Mirela Vaida a postat un filmuleț pe Instagram. În această apariție, e mai voioasă ca oricând!

Vulpița Veronica, apariție surprinzătoare la trei luni după ce a născut

Devenită din nou mamă în luna iulie 2023, Veronica Stegaru, pe numele ei, și-a surprins comunitatea de pe Instagram. A făcut-o cu un videoclip în care dansează pe o manea la modă în zilele noastre, „Pielea ei mulatră” a lui Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

În clipul pe care Vulpița Veronica l-a împărtășit internauților, fosta soție a lui Viorel din Blăgești dansează cu o burtică ce pare a fi fake.

Spunem asta pentru că prezintă niște denivelări ce nu par a fi naturale. În tot cazul, nu se știe dacă filmulețul a fost făcut în perioada în care era însărcinată cu al treilea copil sau și-a pus ceva sub tricou pentru a induce lumea în eroare.

ADVERTISEMENT

Pentru ce putem băga mâna în foc este fericirea pe care Vulpița Veronica o afișează în respectivul videoclip. Fosta vedetă de la Antena 1 zâmbește și dansează. Este extrem de încântată pe muzica lui Tzancă.

vulpița veronica
Vulpița Veronica, dans pe balans pe Instagram

Fenomenul Veronica Stegaru

În perioada pandemiei de coronavirus, Vulpița Veronica și soțul ei Viorel au devenit extrem de virali după ce și-au prezentat telenovela amoroasă zi de zi la Acces direct.

ADVERTISEMENT

Apariția ei pe micile ecrane a împărțit țara în două. De câteva ori s-au sesizat inclusiv membrii CNA (Consiliul Național al Audiovizualului).

Postul Antena 1 a fost arătat cu degetul pentru că promova personaje precum tânăra din Vaslui, destul de certată în primul rând cu limba română. Veronica și-a găsit, însă, și câțiva adepți. A reușit să se transforme, peste noapte, într-o vedetă cu care voia să își facă multe lume poze.

ADVERTISEMENT

De altfel, Vulpița Veronica și-a încercat la un moment dat norocul și în muzică. A lansat un videoclip la melodia „Sushi Maki” alături de artistul Rafaelo.

 

ADVERTISEMENT