Life

”Nu știe cu cine a conceput copilul”. Drama trăită de Vulpița de la Acces Direct după ce a născut din nou

Drama pe care o trăiește Vulpița de la Acces Direct după ce a născut din nou. Tânăra nu știe cine este tatăl copilului ei.
20.07.2023 | 17:54
Nu stie cu cine a conceput copilul Drama traita de Vulpita de la Acces Direct dupa ce a nascut din nou
Ce se întâmplă cu Vulpița de la Acces Direct după ce a născut din nou. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Drama pe care o trăiește Vulpița de la Acces Direct după ce a devenit mamă a treia oară. Tânăra nu are unde să meargă cu copilul ei, fiind de mult timp despărțită de Viorel Stegaru.

Drama trăită de la Vulpița de la Acces Direct după ce a născut a treia oară. Ce se întâmplă cu fosta parteneră a lui Viorel

De curând, Veronica Stegaru, cunoscută ca Vulpița după ce a venit la Acces Direct o perioadă mai lungă, alături de Viorel, a devenit mamă pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu trece printr-o perioadă prea bună. Pe parcursul sarcinii, Vulpița a locuti la Berezeni, alături de un alt bărbat și nu de Viorel, cel cu care are un băiat și o fată.

Soțul din acte al tinerei a decis să o ierte. Acesta a fost de acord ca, după ce naște, să se întoarcă acasă, împreună cu fiul ei. Lucrurile s-au schimbat după ce a născut și a pornit un mare scandal pe motiv că bebelușul nu ar fi al bărbatului, ci al lui Viorel, arată spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a spus că ar fi mai bine să revină la soțul ei din acte. După ce a devenit mamă din nou, tânăra a ajuns într-o situație foarte neplăcută. Niciunul dintre cei doi bărbați din viața ei nu o primește acasă.

Mai mult, Veronica ar putea să rămână fără copil. Protecția Copilului a decis, inițial, ca bebelușul tinerei să fie separat de mamă, deoarece nici părinții ei nu o voiau pe aceasta la ei în casă.

ADVERTISEMENT

Vulpița chiar s-a gândit să-și dea copilul la stat, dar apoi s-a răzgândit. Specialiștii de la DGASPC Vaslui au venit la spitalul în care era internată pentru a finaliza procedura de procedura de instituționalizare a copilului, dar mama acestuia nu a fost de acord.

În plus, Vulpița a vrut să meargă cu micuțul la un centru specializat în ocrotirea mamelor cu copii care se află în situații de risc. În acest moment, tânăra de află cu copilul ei într-un astfel de centru.

ADVERTISEMENT

Vulpița nu știe al cui este copilul

Din moment ce a stat cu mai mulți bărbați înainte de a rămâne însărcinată, Veronica Stegaru nu este sigură cine e tatăl copilului ei. De peste un an, aceasta nu mai locuiește cu soțul ei din acte.

Cei care se ocupă cu rezolvarea cazului Vulpiței au făcut declarații despre situația tinerei. Fosta parteneră a lui Viorel Stegaru are nevoie de ajutor în aceste momente

“Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea si să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul.

Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părintii lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara. Trebuie ajutată.

DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului.

Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, că o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au explicat aceștia, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT