Sport

Cum s-a descurcat Luis Phelipe în U Craiova – Poli Iași, primul meci după ce a semnat cu FCSB. Leo Grozavu l-a taxat

Cum s-a descurcat Luis Phelipe în meciul celor de la Poli Iași cu Universitatea Craiova. A fost prima partidă pentru brazilian după ce a semnat cu FCSB.
16.12.2023 | 20:31
Cum sa descurcat Luis Phelipe in U Craiova  Poli Iasi primul meci dupa ce a semnat cu FCSB Leo Grozavu la taxat
Evoluție ștearsă pentru Luis Phelipe în U Craiova - Poli Iași. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Luis Phelipe, noul jucător al celor de la FCSB, a fost introdus titular de Leo Grozavu în duelul Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 2-2 în etapa a 20-a din SuperLiga. A fost primul meci pentru brazilian după ce a semnat cu formația finanțată de Gigi Becali. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile contractului lui Luis Phelipe la FCSB.

Cum s-a descurcat Luis Phelipe în U Craiova – Poli Iași, primul meci după ce a semnat cu FCSB

Luis Phelipe l-a impresionat pe Gigi Becali prin evoluțiile sale, iar patronul de la FCSB a scos din buzunar 200.000 de euro pentru a-l transfera pe brazilianul în vârstă de 22 de ani. Totuși, la prima partidă după ce a semnat cu FCSB, atacantul nu a impresionat.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, antrenorul principal al celor de la Poli Iași, l-a băgat titular pe Luis Phelipe în duelul cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco”. Brazilianul nu a început bine meciul și a pasat greșit la primul gol al oltenilor, marcat de Mitriță cu un șut de la marginea careului.

Totodată, Luis Phelipe nu s-a făcut remarcat prin vreo fază periculoasă la poarta Universității Craiova, iar urmările nu au întârziat să apară pentru brazilian. Leo Grozavu l-a înlocuit pe Luis Phelipe la pauză.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu l-a taxat pe Luis Phelipe după prestația din meciul U Craiova – Poli Iași

Universitatea Craiova a marcat în prima repriză de două ori prin Mitriță și Roguljic, în timp ce moldovenii nu au creat pericol în prima parte a jocului la poarta lui Laurențiu Popescu. Luis Phelipe a rămas la cabine, iar în locul său a intrat pe teren Robert Ion.

Totodată, Carlos Jatoba a fost scos de pe teren, iar în locul său a fost introdus Mihai Bordeianu. Mutările lui Leo Grozavu au fost extrem de inspirate, deoarece la doar 10 minute după pauză, Gheorghiță a scos un penalty, iar Alin Roman a marcat.

ADVERTISEMENT

„Decarul„ din Copou a făcut „dubla” în minutul 69 cu un gol direct din lovitură liberă. Roman a profitat și de gafa lui Laurențiu Popescu. Portarul oltenilor s-a poziționat greșit. Înainte de a se alătura „roș-albaștrilor”, Luis Phelipe o va înfrunta la Poli Iași chiar pe FCSB.

Luis Phelipe nu va juca împotriva FCSB

Cornel Șfaițer a vorbit pe larg despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA. Președintele celor de la Poli Iași a dezvăluit că brazilianul nu va fi folosit de Leo Grozavu contra „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

“Nu am avut discuții cu el pentru că a fost foarte rapid totul. Am luat decizia atunci, seara, Phelipe nici nu era semnat. Acum e semnat, da. FCSB încă nu a plătit suma de bani. A plecat pentru că a venit o ofertă de împrumut 50.000, el era jucătorul cu care vorbisem de principiu pentru o prelungire.

Acum, mă știți cum tratez fiecare transfer. Cred că am făcut transferuri interesante. Sunt omul care nu mă vând scump, și nici Poli Iași, dar a fost o conjunctură. A făcut deplasarea cu echipa la Craiova, va juca sâmbătă, dar nu va juca și cu FCSB.

Avem și 20% la Phelipe. Eu cred că putem lua un profit, ce au fost procente în lumea fotbalului mi-au ieșit. Cu Târnovanu a fost dorința clubului să fie răscumpărate procentele. Acum, cu Phelipe, nu e cazul”, a declarat Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.00 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Hermannstadt