Simona Halep

Cum s-a infectat Simona Halep cu noul coronavirus. Fanatik a aflat toate detaliile. Exclusiv

31.10.2020 | 14:47
Cum sa infectat Simona Halep cu noul coronavirus Fanatik a aflat toate detaliile Exclusiv
ADVERTISEMENT

Anunțul zilei în sportul românesc este cel referitor la Simona Halep, care s-a infectat cu noul coronavirus și se află în acest moment în auto-izolare. FANATIK a aflat cum a ajuns sportiva în această situație și vă dezvăluie în exclusivitate detaliile. 

Tenismena și-a dezvăluit problema pe o rețea de socializare și a ținut să îi liniștească pe fani, transmițându-le că se simte bine și că se află în auto-izolare la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai jucat un meci de tenis din data de 4 octombrie, atunci când era învinsă de Iga Swiatek în optimile turneului de la Roland Garros.

Cum s-a infectat Simona Halep. A intrat în contact cu iubitul său, testat pozitiv în urmă cu patru zile

FANATIK a aflat că, înainte de a face public anunțul propriei infectări, Simona Halep a stat izolată și despărțită de iubitul său. Toni Iuruc fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile.

ADVERTISEMENT

Deși cei doi s-au separat imediat ce rezultatul testului omului de afaceri a fost aflat, pentru Simona Halep a fost prea târziu pentru a evita infectarea. Sportiva apucase să intre în contact cu iubitul său înainte de a descoperi că acesta este infectat, iar virusul s-ar fi transmis și la ea.

Simona Halep a anunțat, însă, că nu prezintă simptome agresive și că se simte bine. Ea a publicat astăzi un mesaj prin care le-a transmis fanilor încurajări în contextul pandemiei.

ADVERTISEMENT

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a postat sportiva pe contul său oficial de Twitter.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească

În urmă cu o lună, a apărut în spațiul public informația conform căreia Simona Halep și iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc, ar urma să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

În ciuda dorinței celor doi, familia sportivei se opune ideii din cauza diferenței de vârstă. Simona Halep are 29 de ani, fiind cu 12 ani mai tânără decât partenerul său de viață. De asemenea, un alt motiv pentru care familia Halep este împotriva căsătoriei este reprezentat de faptul că Iuruc a mai fost căsătorit o dată.

Chiar și așa, cei doi ar putea face pasul următor în relația lor, mai ales că din punct de vedere financiar rețeta este una ideală. Halep câștigă foarte bine din tenis și din contractele de sponsorizare în care este implicată, în timp ce iubitul său încasează lunar aproximativ 20.000 de euro doar din chirii.

ADVERTISEMENT