Life

Cum s-a răzbunat un bărbat pe soacra sa. A chemat-o la o masă în familie, iar ce a urmat a fost complet neașteptat

Un bărbat a găsit o metodă ingenioasă pentru a se răzbuna pe soacra sa. A chemat-o la o masă în familie, iar ce a urmat i-a uimit pe mulți.
15.11.2023 | 11:19
Cum sa razbunat un barbat pe soacra sa A chemato la o masa in familie iar ce a urmat a fost complet neasteptat
Cum s-a răzbunat un bărbat pe soacra sa. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a răzbunat pe soacra sa într-un mod inedit. Se săturase de atitudinea ei așa că a decis să o trateze la fel cum a făcut-o și ea. Finalul poveștii este unul cu adevărat neașteptat.

Cum s-a răzbunat un bărbat pe soacra sa

Un bărbat a decis să îi ofere soacrei sale o experiență de neuitat. El povestește că s-a săturat de modul în care era tratat când ajunge la ea, iar la fel și soția sa. Drept urmare, a pus la cale un plan îndrăzneț.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care s-a răzbunat pe soacra sa a povestit totul pe Reddit. Aceasta e explicat în primă fază cum se comporta femeia cu el și cu soția sa, dar și cât de dezamăgit era după fiecare vizită, arată Mirror.

Se pare că în fiecare an de sărbători, soacra îl invita pe el și pe soția sa la masă. Bărbatul spune însă că soția lui ajungea să fie tratată ca o servitoare, în timp ce el stătea la o masă plină, de unde nu putea să mănânce nimic.

ADVERTISEMENT

Iar deși soacra sa știa că atât el cât și soția sa nu consumă alimentele de pe masă, aceasta a decis să se bazeze doar pe ele. Iar dezamăgitor este însă, conform bărbatului și faptul că soția sa îi dă dreptate mamei sale.

„MIL este o persoană care urăște bărbații îndreptățiți și o tratează pe soția mea ca pe servitoarea ei personală. Stau la masă și nu pot mânca absolut nimic. Nu doar că nu mănânc pentru că nu-mi place, ci toate alimentele care îmi provoacă un disconfort gastro-intestinal grav.

ADVERTISEMENT

Atitudinea ei era că un oaspete ar trebui să mănânce doar ceea ce i se dă. Soției mele pur și simplu nu-i place carnea roșie. Nu că nu o poate mânca, dar pur și simplu nu-i place. Părinții mei se asigură întotdeauna că există o altă opțiune pentru ea. Soția mea încă mai spune că mama ei are dreptate”, a povestit acesta.

Femeia a rămas fără cuvinte

Cum s-a răzbunat bărbatul pe soacra sa? A decis să îi ofere acesteia o experiență similară, pentru a vedea cum reacționează. Astfel, a chemat-o la masă pe aceasta, însă doar alimentele iubite de familie erau la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Bărbatul povestește că fiica sa adoră friptura de mușchi file, în timp ce soacra sa o urăște. De asemenea, acesta a avut grijă ca marea majoritate a preparatelor de pe masă să nu fie pe placul femeii.

Iar în final, răzbunarea a funcționat. Se pare că femeia nu a mâncat nimic de la masă. Iar pentru a nu lăsa loc de interpretări, acesta i-a spus soacrei sale că ar fi fost bine să îi spună ce nu mânâncă.

„Aseară a venit la noi, soția a fost la muncă până după cină, așa că am făcut intenționat ceva ce MIL mea ura. Mâncarea preferată a fiicei mele este friptura de mușchi file, așa că am ajuns să arăt ca un tată afectuos.

Apoi am întrebat-o pe MIL dacă vrea și ea. Ea urăște friptura de mușchi file, așa că nu a mâncat. I-am spus politicos “Oh, ar fi trebuit să-mi spui că nu mănânci friptură”. Răzbunarea în acest caz a fost o mâncare servită caldă”, a mai povestit bărbatul.

Și nu puțini au fost internauții care i-au susținut inițiativa bărbatului. Multe persoane ar fi procedat la fel. De asemenea, unele persoane au spus că ar fi fost mai dure și ar fi vorbit deschis cu soacra despre nemulțumirile lor.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie