Life

Cum s-a schimbat viața Monicăi Bârlădeanu după revenirea în România: „Am luat decizii ferme”

Monica Bârlădeanu a vorbit despre relația cu fratele său Petru și a dezvăluit cât de mult a ajutat-o să se reîntoarcă în România după 13 ani petrecuți în Statele Unite ale Americii.
04.05.2022 | 11:10
Cum sa schimbat viata Monicai Barladeanu dupa revenirea in Romania Am luat decizii ferme
Monica Bârlădeanu a oferit detalii despre relația cu familia ei. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Prezentă la Gala Premiilor Gopo 2022, Monica Bârlădeanu a oferit un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are cu Petru, fratele său. De asemenea, actrița a dezvăluit care au fost principalele motive care au determinat-o să se întoarcă în România.

Întoarcerea în România a ajutat-o pe Monica Bârlădeanu să-și găsească liniștea interioară

După 13 ani în care a locuit în America și și-a clădit acolo o carieră, Monica Bârlădeanu a hotărât să se întoarcă pe meleagurile natale. În România s-a implicat în mai multe proiecte în ultimii ani, precum Ferma Vedetelor și serialul Vlad. 

ADVERTISEMENT

Actrița, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că familia a jucat un rol important în decizia ei de a rămâne în România. Mai mult, Monica Bârlădeanu spune ca asta ajutat-o să-și găsească liniștea sufletească.

„Sunt momente frecvente de liniște și de neliniște. Nu trăiesc într-o liniște continuă. Mie mi se pare că asta s-a întâmplat în ultimii ani, când am revenit în România și când am luat decizii ferme în legătură cu viața mea. A fost foarte prielnică revenirea.

ADVERTISEMENT

Familia a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors. Ăsta a fost de importanță majoră. Pe măsură ce trecea timpul înțelegeam cu totul altfel importanța familiei”, a explicat Monica Bârlădeanu.

Monica Bârlădeanu are o relație apropiată cu fratele său

În ediția difuzată pe 13 martie a emisiunii iUmor, Monica Bârlădeanu a fost invitatul special și a fost victima unui roast făcut de fratele său. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, actrița a vorbit despre relația strânsă pe care o are cu Petru.

ADVERTISEMENT

„Petru face muzică cu Iura Luncașu, la filmele lui. Într-un fel, cultura cinematografică sau apetitul pentru cinema, cumva…asta aș vrea să cred că s-a împrumutat de la mine. Am și crescut împreună, am evoluat împreună. Ne-am mutat împreună la București.

L-am expus la tot felul de genuri muzicale pe care eu le-am considerat necesare și mie mi se pare că asta a ajutat. Eu n-am niciun fel de contribuție decât asta la carierea lui și la identitatea lui artistică în momentul ăsta. Este un artist fabulos”, a explicat Monica Bârlădeanu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu, fericită să participe la Premiile Gopo

Marți, 3 mai 2022, a avut loc cea de-a XVI-a ediție a Premiilor Gopo, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate cinematografiei din România. Gala a fost susținută în Sala Mare a Teatrului Național I. L. Caragiale din București.

În ultimii doi ani, din cauza pandemiei de Coronavirus, Gala Premiilor Gopo s-a desfășurat în aer liber, iar Monica Bârlădeanu a mărturisit că a resimțit acest lucru.

„Am dus dorul evenimentelor de anvergura asta, de liga asta. Având în vedere că ultimele ediții s-au întâmplat în aer liber, s-a simțit un dor. Asta se vede și în ținute, fiecare om din industrie scoate din dulap rochia cea mai spectaculoasă și urca scările Teatrului Național”, a dezvăluit actrița.

 

ADVERTISEMENT